27 / 04 / 2024

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Hoover Hoce 3T618ES Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi ve gelişmiş soğutma teknolojisiyle yiyeceklerin uzun süreli muhafaza edilmesini sağlıyor.



 Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi
Özellikle geniş ailelere hitap eden Hoover Buzdolabı yüksek enerji tasarrufu sağlayacak bir şekilde tasarlanmıştır. Gıdaları soğuk tutan buzdolabı yiyeceklerin uzun süreli bir şekilde saklanmasına yardımcı olur. Gelişmiş soğutma teknolojisi ile yiyecekler uzun süre muhafaza edilerek koruyuculuğunu kaybetmiyor.

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Hoover buzdolabı kombi tipinde geliştiriliyor. Kombi tipi buzdolabında soğutucu çekmeceler üst, dondurucu kısmı ise alt tarafta bulunuyor.
  • Hoover buzdolabının enerji tipinde No Frost teknolojisi  bulunuyor. No Frost teknolojisi sayesinde nem ve sıcaklık oranları sabit bir şekilde sağlanıyor. Bu teknoloji sayesinde besinlerin uzun bir süre bozulmasının önüne geçiliyorNo Frost teknolojisi aynı zamanda buzdolabı uzun yıllar kullanılabiliyor.
  • Hoover buzdolabı, 1850 mm yüksekliğe, 595 mm genişliğe sahiptir. Buzdolabının 2 adet kapı sayısı bulunuyor.Buzdolabı açma yönü değiştirilebilen kapı sistemiyle karşımıza çıkıyor.Açma yönü değiştirilebilen buzdolabı konumlandırılırken esneklik sağlıyor. 
  • Hoover buzdolabında 5 adet raf bulunuyor. 5 adet raf ile etkili bir yiyecek depolama alanı sağlanmış oluyor.
  • Geniş bir iç hacme sahip olan buzdolabı kullanımı fonksiyonel bir  duruma getiriyor.Hareketli raf sistemiyle tasarlanan buzdolabı kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlıyor.
  • Özel tasarlanan raflı sistem sayesinde yüksek kapasitede yiyecekler daha rahat yerleştirilebiliyor.
  • Buzdolabın içinde yer alan raflarda cam malzeme kullanılıyor. Hoover buzdolabının toplam net hacmi 341 lt  olarak biliniyor. Buzdolabında bulunan 341 litrelik  hacim besinler için geniş depolama alanı sağlıyor.
  • Soğutucu bölümünde meyve ve sebzeler için 1 adet raf yer alıyor. Hoover buzdolabının dondurucu net hacmi ise 119 lt olarak ölçülüyor. Buzdolabı 256 kWh yıllık enerji tüketimi gerçekleştirmiş oluyor.

Peki Smart Inverter teknolojisi ne işe yarıyor?


Geri Dön