26 / 07 / 2024

Çin sıradışı toplu taşıma

Çin sıradışı toplu taşıma

Çin'in Çongçing kentinde 19 katlı bir binanın içerisine yapılan hafif raylı toplu taşıma istasyonu görenlerin ilgisini çekiyor. 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Aile Bakanlığı'ndan bu sefer 1.250 TL değil tam 7.500 TL'lik müjde! Duyduk duymadık demeyin!

Son dakika haber: Aile Bakanlığı, acil yardım çağrısı yapıyor! Aile destek ödemesi için sıradışı bir adım atıyor ve 1.250 TL yerine tam 7.500 TL tutarında bir destek sunacak! Bu fırsatı hemen değerlendirmek için ayrıntılara göz atın...

1 - 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Hangi illerde ücretsiz olacak?

Resmi tatil günlerinde pek çok vatandaş toplu taşımların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Bundan dolayı da 1 – 19 Mayıs’ta toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Sorusunun cevabını arıyor. Belirtilen tarihlerde hangi illerde toplu taşıma ücretsiz olacak? Sorusunun cevabı haberimizde...

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs ve 19 Mayıs'ta hangi toplu taşımalar ücretsiz?

EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT)  uzun zamandır beklediği yasa Meclis'ten resmen geçti. EYT'lilere şimdi de maaş şoku! Şanslı olanlar Nisan'da maaşını alacak! 2.2 milyon EYT’li maaşları için sırada...

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Fiyatı açıklanmadı ama 26 adet TOGG almak için sıraya girdi

Mart ayında yollara çıkacağı belirtilen TOGG için fiyat konusu hala gizemini korurken, iş dünyası yerli otomobil markasına destek vermek için sıraya girdi. Eskişehirli sanayiciler 26 adet TOGG alacaklarını açıkladı.

Altın fiyatlarında zayıf dolar etkisi! Altın sıçradı! Bakmadan geçmeyin

Altın fiyatlarında doların zayıflaması ve ingiltere'de yeni Maliye Bakanı Hunt'un vergi indirimini içeren proğramın önemli bir bölümünden vazgeçileceğine yönelik gelen işaretlerle altın sıçradı. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmeyin.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Kira geliri olanlar için süre azaldı!

Geçen yıl beyana tabi gelir elde eden kişiler için süre azaldı. Kira geliri beyannamesi için yarın son gün...

Milas’ta emlak danışmanlığı yetki belgesi için sınavlar 3 Şubat'ta yapılacak!

Milas'ta emlak danışmanlarına getirilen yetki belgesi zorunluluğu için sınavlar 03-04-05 Şubat tarihinde Emlak Akademi ve Kariyer Belgelendirme iş birliği tarafından yapılacak.

Çin sıradışı toplu taşıma Haberi

Çin sıradışı toplu taşıma

Hafif raylı sistem projesi ile beraber inşa edilen ve tasarlanan 19 katlı binanın üç katı bina içerisinden geçen Lizibai İstasyonu olarak hizmet veriyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre yapıdan ayrı olarak inşa edilen tren istasyonu, binada yaşayanların sesten etkilenmemeleri için 6 adet sütün ile destekleniyor. İşte, o görüntüler..