15 / 05 / 2024

çin TAV Aviation Minds

çin TAV Aviation Minds

TAV Havalimanları’nın uluslararası temsilcisi TAV Aviation Minds, Çin’deki havalimanlarına eğitim verecek. TAV Aviation Minds Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu: "Hedef bölgemizdeki havalimanlarının gelişimini desteklemeyi amaçlıyoruz." dedi...

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

TOKİ'den Kocaeli'ye 766 konut!  

TOKİ, Kocaeli'nin Dilovası ve Çayırova ilçelerinde 766 yeni konut inşa edecek. Dilovası kentsel dönüşüm projesi için Tavşancıl'da 1500, Çayırova'da ise 115 konut yapılacak. Her iki ilçedeki projeler için ihale gerçekleştirilecek.

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

TAV, Kazakistan'daki Almatı Havalimanı için imzayı attı!

TAV Havalimanları, Kazakistan'ın ana giriş kapısı olan Almatı Havalimanı için hisse alım sözleşmesini imzaladı

Atatürk Havalimanı için TAV’a ne kadar tazminat ödenecek?

Ticari uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı'nın işletme hakkını 3 Ocak 2021'e kadar elinde bulunduran TAV Havalimanları Holding'e devlet 389 milyon Euro (2.6 milyar TL) tazminat ödeyecek.

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

TAV, Almati Havalimanı'nı satın almak için düğmeye bastı!

TAV Havalimanları Holding ve VPE Capital'in oluşturduğu konsorsiyum, Kazakistan Almati Uluslararası Havalimanı'nın sahibi ile potansiyel satın alma görüşmelerine başladığını açıkladı...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

CEO'ların gözde rotası!

Yatırım fırsatları, iş birlikleri, yeni pazar arayışları derken iş dünyasının ömrünün yarısı yollarda geçiyor. Örneğin, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener "Yatırım için Doğu'ya, para için Batı'ya gidiyoruz" diyor.

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

Tavşanlı TOKİ Orta Gelir Grubu başvuruları için son gün bugün!

TOKİ Kütahya Tavşanlı Orta Gelir Grubu projesindeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Tav Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanı için görüşmelere başladı!

Tav Holding ve ortağı Al Rajhi Holding, Suudi Arabistan'da iki havalimanının işletme ve geliştirme hakkı için Krallık daveti üzerine görüşmelere başladı.

TAV İnşaat üçüncü kez dünyanın en büyüğü seçildi!

TAV İnşaat, Engineering News Record tarafından üçüncü kez havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi seçildi.

çin TAV Aviation Minds Haberi

çin TAV Aviation Minds

Çin Sivil Havalimanları Birliği’nin (CCAA) 2014 yılı eğitim kataloğuna girdi. Katalogda TAV tarafından hazırlanan ve havalimanları için yeni hatların pazarlanması, insan kaynakları yönetimi, entegre havalimanı operasyonları yönetimi ve etkin havalimanı işletmeciliği konularını kapsayan dört eğitim programı yer alacak.


82 YENİ HAVALİMANI

TAV Aviation Minds Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu, “Dünyada, özellikle de gelişmekte olan ekonomilerde sivil havacılık sektörünün hızlı ve tutarlı bir biçimde büyüdüğünü görüyoruz. Sektördeki bu gelişim, kalifiye çalışan gücüne olan ihtiyacı beraberinde getiriyor. TAV, bu ihtiyacı görerek sahip olduğu bilgi birikimini tüm dünya ile paylaşıma açtı. Bu çerçevede kurduğumuz TAV Aviation Minds ile hedef bölgemizdeki havalimanlarının gelişimini desteklemeyi amaçlıyoruz. Hızla büyüyen Çin pazarına girmekten ve eğitim programlarımızın tercih edilmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Müstecaplıoğlu, Çin’de havacılık sektörünün hızlı bir büyüme...