22 / 05 / 2024

Çin Uluslararası Mermer ve Taş Fuarı

Çin Uluslararası Mermer ve Taş Fuarı

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl1 İnşaat Mermer Otomotiv Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepemer İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Tepe tarafından kuruldu.

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisanur İnşaat Mermer Makina Tekstil Kereste İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nisanur Aşcı tarafından kuruldu.

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İst34 İnşaat Mermer Metal Madencilik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yed.San.Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tarık Yeşil tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Dirençler İnşaat Mermer Prodüksiyon Metal Organizasyon Limited Şirketi Pendik'te Yasin Kılıç tarafından kuruldu.

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Beyrut Limanı'nın imarı için belirsizlik devam ediyor!

Lübnan makamları, 4 Ağustos 2020'deki patlamada zarar gören Beyrut Limanı'nın yeniden imarı için uluslararası şirketler tarafından sunulan tekliflere cevap vermedi. 

Adil Dekorasyon İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adil Dekorasyon İnşaat Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Erdoğan ve Erkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

İBB'den 4 metro hattı için 580 milyon dolarlık Eurobond satışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul içerisinde yürütülen metro inşaatları için  uluslararası sermaye piyasalarına 580 Milyon Dolarlık Eurobond ihraç edildiğini söyledi.

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlh Metal Yapı İnşaat Mermer Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Burak Koşar tarafından kuruldu.

Zerdali İnşaat Mermer Nakliyat Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerdali İnşaat Mermer Nakliyat Reklam Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Tavlı tarafından kuruldu.

Çin Uluslararası Mermer ve Taş Fuarı Haberi

Çin Uluslararası Mermer ve Taş Fuarı

Türkiye’den Çin’in Xiamen kentine Uluslararası Mermer ve Taş Fuarı'na katılan Türk mermerciler büyük bir şok yaşadı. Xiamen Gümrüğü Kaçakçılık ile Mücadele Bürosu ve Guangzhou Gümrüğü Kaçakçılık ile Mücadele Bürosu’nun, fuar için Çin’de bulunan mermer şirketlerinin temsilcilerine yönelik operasyon yapıldığı iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi'nden Burak Coşkun'un haberine göre, mermer kaçakçılığının önüne geçilmesi için Çin Gümrükler Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda 9 Mart sabah saat 06.00’da 200 polisin katılımıyla geniş bir operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda 3 Türk mermer firmasından O. S., M. O., A. ve Y.C’nin gözaltına alındığı öğrenildi. Xiamen ve Guangzhou, Fujan, Zhaoqing ve Yunfu bölgesinden polislerin katıldığı operasyonda bazı ürünlere ve belgelere de el konduğu kaydedildi.

24 MİLYONLUK VERGİ

Operasyonun, Guangzhou, Yunfu ve Türkiye’de ofislerinde yer alan firmaların 2016'dan beri Çinli bazı şirketlerle...