02 / 05 / 2024

çin ürünleri fuarı

çin ürünleri fuarı

İstanbul'da yapılıcak China Homelife Fuarı'nda, tekstilden gıdaya, elektrikli ev aletlerinden inşaat malzemelerine 50 binin üzerinde ürün tüketici ile buluşacak.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fermetal Plastik Orman Ürünleri Elektrik Elektronik Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Siemens'in en akıllı ürünleri kampanyada! İşte 6 Ekim 2022 fiyatları... 

Teknoloji hayatın içine giderek daha çok girerken, beyaz eşyalar da akıllanıyor. Siemens'in Home Connect akıllı ürünleri yeni kampanya fiyatlarıyla satışa çıktı.

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Irons İnşaat Orman Ürünleri Kimya Temizlik Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da İbrahim Gerçin tarafından kuruldu.

BİM uygulamaya özel ürünler! BİM’in indirimli teknolojik ürünleri işte liste fiyatları

BİM 6 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında elektronik ürünlerden küçük ev aletlerine birçok indirimli ürün mevcut. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz. 

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

Nurettin Özdebir: Hangi ürünleri Çin'den sağlıyoruz tespit edilmeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yeni tip koronavirüs salgınının Türkiye ekonomisine etkilerinin ortaya çıkarılması gerektiğini belirterek, "Hangi ürünleri Çin'den sağladığımız ve nasıl etkileneceğimiz tespit edilmeli" dedi.

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşin Metal Yapı İzolasyon Makina Peyzaj Elektrik Tekstil Kimya Tem. Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kalkat tarafından kuruldu...  

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

çin ürünleri fuarı Haberi

çin ürünleri fuarı

Çin mallarını tanıtmayı hedefleyen China Homelife Fuarı'nın, Türkiye organizasyonu 2-4 Haziran arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Fuarda 50 binin üzerinde ürün tanıtılacak. Ankara'da Holiday İnn Otel'de basın toplantısı düzenleyen China Homelife Genel Müdürü Gülden Parlak. İstanbul Fuar Merkezi'nde yapılacak etkinliğe, 800'ü aşkın Çin firmasının katılacağını söyledi. Parlak, Çin hükümeti tarafından başlatılan "İpek Yolu Ekonomik Kuşağı Projesi"ne dikkati çekerek, 65 ülkeyi kapsayan projenin en büyük ayaklarından birini Türkiye'nin oluşturduğunu bildirdi. İpek Yolu'nuıı bir ucunda küresel ekonominin büyüme motoru Çin'in, diğer ucunda da dünyanın en büyük pazarı Avrupa Birliği ülkelerinin bulunduğunun altını çizen Parlak, Türkiye'nin bu güzergah üzerindeki en stratejik noktada yer aldığını vurguladı. 


Gülden Parlak, China Homelife Turkey Fuarı'nın, Çin'in deniz ticaretini güçlendirmek adına başlatılan ve dünvanın viizde 63'iine ulasılması hedeflenen "İpek yolu...