16 / 05 / 2024

Çin Vuhan optik vadi son durum

Çin Vuhan optik vadi son durum

Çin'in Vuhan kentinde 516 bin metrekarelik (72 futbol sahası büyüklüğünde) bir yeraltı şehri kuruluyor. İlk etabı 2016 sonunda tamamalanacak proje sayesinde kentin trafik sorununda hafifletilmesi hedefleniyor.

Atasun Optik'ten Babalar Günü fırsatı: Her 500 TL'ye 75 TL indirim! 

Atasun Optik, Babalar Günü kampanyasını açıkladı. Babalar Günü için 18 Haziran'a kadar seçili marka güneş gözlüklerinde her 500 TL'ye 75 TL indirim yapılıyor. İşte Atasun Optik Babalar Günü kampanyası 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hakan Haytabey tarafından kuruldu.

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayacak İnşaat Malzemeleri Optik Mobilya Gıda Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kaycak tarafından kuruldu.

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıva Optik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Emeksiz tarafından kuruldu.

İstanbul depremi için bu önlemler alınacak!

Olası İstanbul depremi için alınacak önlemler belli oldu. Buna göre; polislerden oluşan yeni deprem timi kurulacak. Deprem artık fiber optik kablolarla ölçülecek.

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ard Group Optik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 80 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Optima 2023 İnşaat Optik Tekstil Yapı Malzemeleri Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Kapusuz tarafından kuruldu.

Koronavirüs Kapalıçarşı'yı da vurdu: Kapatılması gündemde!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş, Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve küresel salgın ilan edilen yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle Kapalıçarşı'yı geçici olarak kapatmayı düşünebileceklerini dile getirdi.

Çin'in koronavirüs için 10 günde inşa ettiği hastane açıldı!

Çin'i etkisi altına alan koronavirüsü ülkede yayılmaya devam ediyor. Çin hükümeti Vuhan kentinde yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle 10 günde inşa edilen hastane hizmete açtı...

Çin Vuhan'a yeraltı şehri inşa edilecek!

Çin'in Vuhan kentinde 516 bin metrekarelik (72 futbol sahası büyüklüğünde) bir yeraltı şehri kuruluyor. İlk etabı 2016 sonunda tamamalanacak proje sayesinde kentin trafik sorununda hafifletilmesi hedefleniyor.

Malatya'da fiber optik kablo hattı bir evin içinde kaldı!

Malatya'da fiber optik kablo hattı bir evin içinde kaldı. Malatya'nın Darende ilçesinde fiber optik hattın geçtiği arsasında ev yapan bir kişi, inşaat tamamlanana kadar hattın bina dışına çıkarılmasını bekliyor...

Çin Vuhan optik vadi son durum Haberi

Çin Vuhan optik vadi son durum

Çin'in Vuhan kentinde 516 bin metrekarelik (72 futbol sahası büyüklüğünde) bir yeraltı şehri kuruluyor. ''Optik Vadi'' adı verilecek yeraltı kentinde, iş merkezleri, alışveriş alanları, sinemalar, spor merkezleri, eğlence tesisleri ve yürüyüş yolları yer alacak. İlk etabı 2016 sonunda tamamalanacak proje sayesinde kentin trafik sorununda hafifletilmesi...