04 / 05 / 2024

Çin Wuhan kabin hastane inşaatı

Çin Wuhan kabin hastane inşaatı

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

THY açıkladı! THY yeni kabin memuru alacak...

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, 2024 yılı için tecrübesiz kabin memuru alımı yapılacağına yer verildi. THY kabin memuru alımı için başvuru süreci nasıl olacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacak! İşte detaylar

Türk Hava Yolları dolgun maaş ile kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Türk Hava Yolları (THY), alımlarını depremzedeler için açtığını bildirdi. THY'nin yayımladığı ilana göre, depremden etkilenen kişiler veya birinci derece yakınları arasından kabin memuru alımı yapılacak. Alımlara ilişkin merak

Ankara’da 500 ATM için flaş karar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiralanacak. 2886 sayılı yasanın 36. Maddesi doğrultusunda kapalı zarf usulüyle kiraya verilecek olan ATM kabinleri 2 Haziran’da belli olacak. ATM kabinleri için yapılacak olan ihale 2 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00’

THY, 1.000 kabin memurunu işe alacak! İşte aranan şartlar!

Havacılık sektöründe dengeleri alt üst eden COVID-19 salgınına rağmen Türk Hava Yolları (THY), bin kadın kabin memuru işe alımı için yeni bir ilan yayımladı. Peki THY kabin memuru işe alım ilanı nerede? THY kabin memuru şartları 2022 nedir?

Hasad Kabin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasad Kabin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Ezin tarafından kuruldu.

THY, Elazığ'da anaokulu inşa ediyor!

Türk Hava Yolları'nda (THY) görevli kabin memurları ve pilotların kurduğu İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, anaokulu projesi için yardımseverlerin desteklerini bekliyor.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Emlak sektöründen Koronavirüs tedbirlerine destek!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede görülen koronavirüs tedbirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Koronavirüs konut kredilerini nasıl etkiledi?

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede görülen koronavirüs vakalarından sonra kredi faiz oranlarındaki son durum da merak ediliyor. Peki konut kredisi faiz oranları düşüyor mu?

Çin Wuhan'da kabin hastane inşaatını 100 milyon kişi canlı izledi!

Çin Wuhan'da birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor. İnşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı....

Karmod'un kabin ürünleri Libya'da şantiye yapıları için kullanılacak!

Karmod'un kabin ürünleri, Libya'da ofis ve şantiye yapıları olarak kullanılacak. Karmod Dış Ticaret Müdürü Taner Öztürk, CTP sistemli kabin ürünlerinin yüksek izolasyonunun sağladığı iklimlendirme kolaylığı ile sıcak bölgelerde çok tercih edildiğini açıkladı.

Çin'de otoyol ve yüksek hızlı demiryolu köprüleri artıyor!

Çin Ulaştırma Bakanlığı başmühendisi Zhou Wei, Çin'in Hubei Eyaletinin başkenti Wuhan'da düzenlenen uluslararası köprü fuarında ülkedeki yüksek hızlı tren hattının toplam uzunluğunun 2025 yılında 38 bin kilometreye yükseleceğini söyledi..

Çin Wuhan kabin hastane inşaatı Haberi

Çin Wuhan kabin hastane inşaatı

Yeni korona virüsüne yakalanan hafif vakaların tedavisi için Çin'in Wuhan kentindeki birçok stadyum ve sergi merkezinde kabin hastaneler kuruluyor.

3 Şubat 2020 tarihinde başlatılan kabin hastane projesi kapsamında şu ana kadar 13 kabin hastane kuruldu. Bu hastanelerde toplam 10 bin yatak bulunması planlanıyor.

Çin Medya Grubu tarafından geliştirilen Yangshipin adlı video uygulaması da kabin hastanelerin inşaat çalışmalarını canlı olarak yayınlıyor. Yayınları canlı izleyenlerin sayısı, dün akşam itibarı ile 100 milyonu aştı.

Yangshipin uygulamasında, inşaat çalışmaları 24 saat aralıksız canlı yayınlanıyor.

Çin Wuhan'da daha önce yine salgınla mücadele kapsamında inşa edilen Huoshenshan ve Leishanshan isimli iki prefabrik hastanenin inşaatı da 90 milyon kişi tarafından canlı olarak izlenmişti.

Çin'in koronavirüs için 10 günde inşa ettiği hastane...