07 / 05 / 2024

Çin yangın haberleri 2014

Çin yangın haberleri 2014

İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binada yangın!

Ümraniye'de inşaat halindeki 29 katlı binanın üst katlarında çıkan yangın söndürüldü. Yükselen dumanlar bir çok yerden görülüyor...

Alibeyköy'de metro inşaatında yangın!

İstanbul Alibeyköy'de metro inşaatında işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alibeyköy'de metro inşaatında yangın!

Alibeyköy'de devam eden metro hattı inşaatında işçilerin kaldığı konteynerlerde yangın çıktı. 

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ayazağa'daki lüks site inşaatında yangın!

İstanbul Sarıyer Ayazağa'da lüks site inşaatının strafor deposunda yangın meydana geldi. Ekipleri yangına müdahale ediyor..

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Çin yangın haberleri 2014 Haberi

Çin yangın haberleri 2014


İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri sıralamasında üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.


14 itfaiyeci de yaralanırken, üçünün durumu kritik. Yanan 11 katlı binanın çökmesiyle ezilerek ölen itfaiyecilerin 18 ile 22 yaşlarında oldukları bildirildi. Sebebi araştırılan yangın ise yaklaşık 20 saatlik uğraştan sonra...