19 / 05 / 2024

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi 'nde kuruldu.

Bu hafta hangi yatırım araçları kazandırdı? En çok prim yapan hisse belli oldu!  

Bu hafta yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırdığı kaydedildi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, haftayı ortalama olarak yüzde 0,13 kazançla kapattı. BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok yükselen yüzde 27,91 ile Tatlıpınar Enerji Üretim olduğu belirtildi.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Denizcilik Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tolgay Çavdar tarafından kuruldu.

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınar Yatırım Gayrimenkul Pazarlama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Fırat Çelik tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Defne Özgün Denizcilik Ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Özgün tarafından kuruldu.

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kervan Yatırım İnşaat Boya Ve Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karapınar tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım 2019 faaliyet raporu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım İnşaat, 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Moment Enerji Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Şeker ve Muhammed Akpınar tarafından kuruldu.

Trabzon'a 9,2 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Trabzon'da son 15 senede yol, tünel ve köprü inşası için 9,2 milyar TL'lik yatırım yapıldı.

Ulaşıma 2023' kadar 39 milyar Euro yatırım!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 2023 yılına kadar demiryolu sektörüne 39 milyar Euro daha yatırım yapacağız" dedi...

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi'nde kuruldu. 


Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Turistik tesisler kurmak. Tesis etmek ve işletmek. 2- Otel,motel, pansiyon, lojman, tatil köyü, diskotek, gece kulübü, plaj tesis etmek,kiralamak, işletmek. 3- Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, mümessillik yapmak. 4- Yat turizm işletmeciliği kurmak, işletmek.Konusu ile ilgili vasıtaları imal etmek ve yaptırmak ve işletmek. 5- Konusu ile ilgili imalathaneler kurmak, işletmek. 6-  Turizm ve seyahat acenteleri tesis etmek, yurt içi ve yurt dışı seyahat turları düzenlemek. 7-  Kara,hava, deniz nakil vasıtalarının biletlerini alıp satmak. 8-Sivil amaçlı hava nakil vasıtaları satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek,satmak, ithalat ve...