06 / 05 / 2024

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi 'nde kuruldu.



Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi'nde kuruldu. 


Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Turistik tesisler kurmak. Tesis etmek ve işletmek. 2- Otel,motel, pansiyon, lojman, tatil köyü, diskotek, gece kulübü, plaj tesis etmek,kiralamak, işletmek. 3- Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, mümessillik yapmak. 4- Yat turizm işletmeciliği kurmak, işletmek.Konusu ile ilgili vasıtaları imal etmek ve yaptırmak ve işletmek. 5- Konusu ile ilgili imalathaneler kurmak, işletmek. 6-  Turizm ve seyahat acenteleri tesis etmek, yurt içi ve yurt dışı seyahat turları düzenlemek. 7-  Kara,hava, deniz nakil vasıtalarının biletlerini alıp satmak. 8-Sivil amaçlı hava nakil vasıtaları satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek,satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 9- Turistik amaçlı kanuna uygun olarak her türlü faaliyetlerde bulunmak, işletmeler kurmak,tesis etmek. 10-  Deniz, kara nakil vasıtaları satın almak, kiralamak, işletmek, satmak ve kiraya vermek. 11-  Yurt içinde ve yurt dışında inşaat yapmak, ihalelere girmek ve taahhüt yapmak. 12-  Gayrimenkul almak, inşa etmek satmak  kredi ve borç para almak, lehte ve alehte ipotek tesis etmek, ipotek vermek ve tesis edilmiş ipotekleri fek etmek, ipotekli ve hacizli gayrimenkulleri almak, gerektiğinde ipotekli ve hacizli olarak satmak, yada ipotek ve hacizlerini, kaldırmak suretiyle tasarruf etmek. 13-  Her türlü bina, fabrika, inşaatı, sıhhi tesisat, havalandırma, elektrik tesisatı, doğalgaz tesisatı, klima tesisatı yapmak, mevzuu ile ilgili her çeşit emtianın alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak. 14-  Her türlü inşaat malzemelerini imal etmek, ettirmek, satın almak, satmak pazarlamasını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 15-  Yurt içinde ve yurt dışında şantiyeler kurmak, yerli ve yabancı firmalarla ortaklıklar tesis edip ihtiyaca göre yurt dışına gerektiği kadar işçi götürmek. 16-  Konusu ile ilgili işleri mümessillik, finans, patent anlaşmaları yapmak ve bu müesseselerin acentelik, ücreti bayilik, müşavirlik ve komisyon işlerini deruhte etmek. Şirket bu amacını gerçekleştirmesi için, Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, komisyon mümessillik dahili ticaret taahhüt ve mutemetlik işleri, konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında şubeler açmak ve her türlü resmi ve özel taahhütleri almak. Şirketin faaliyet sahası ile ilgili olarak ticari sınai tasarruflarda bulunmak, bankalarda kredi alma anlaşmaları yapmak, resmi ve özel açılacak ihalelere iştirak etmek ve taahhüt işleri yapmak. Şirketin iştigal sahasına giren yukarıda kayıtlı işlerin ifa edilmesi ve kolaylaştırılması için ,ihtira hakkı, ihtira beratı, lisans, imtiyaz, telif hakkı satmak, işletmek,kullandırmak ve marka tescil etmek. Şirket yukarıda gösterilen konulardan başka işlere girişmek istediğinde ortaklar kurulunun oy birliği ile alacağı karardan sonra bu işleri de yapabilecektir.ancak ana sözleşme tadili gerektiren bu işlemin uygulanabilmesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığından izin alınması şarttır.



Geri Dön