19 / 05 / 2024

Murat Çınar

Murat Çınar

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi 'nde kuruldu.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mç Plus Grup İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Ahmet Cin Pendik'teki kentsel dönüşüm için Murat Kurum'la görüştü!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ilçede hali hazırda süren ve planlanan yatırımlar için Ankara’da temaslarda bulundu. Ahmet Cin, Pendik ve Taşlıbayır'da (Orta ve Dumlupınar) devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını Murat Kurum ile ele aldı.

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Mimarlık Tadilat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çınar tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Diyarbakır'a 2 millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde yeni millet bahçeleri yapacağız. Bağlar'da 88 bin, Kayapınar'da 38 bin metrekarelik alanda yapılacak" dedi.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Mehmet Murat Çalık: Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim!

Beylikdüzü'nün Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "7 sene hiçbir personele maaş vermesem, çöp toplamasam Gürpınar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm sorununu çözerim" dedi...

Murat Çınar Haberi

Murat Çınar

Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Çınar tarafından 150 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Denizyolu Caddesi'nde kuruldu. 


Çınar Denizcilik Yatırım Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Turistik tesisler kurmak. Tesis etmek ve işletmek. 2- Otel,motel, pansiyon, lojman, tatil köyü, diskotek, gece kulübü, plaj tesis etmek,kiralamak, işletmek. 3- Konusu ile ilgili ithalat, ihracat, mümessillik yapmak. 4- Yat turizm işletmeciliği kurmak, işletmek.Konusu ile ilgili vasıtaları imal etmek ve yaptırmak ve işletmek. 5- Konusu ile ilgili imalathaneler kurmak, işletmek. 6-  Turizm ve seyahat acenteleri tesis etmek, yurt içi ve yurt dışı seyahat turları düzenlemek. 7-  Kara,hava, deniz nakil vasıtalarının biletlerini alıp satmak. 8-Sivil amaçlı hava nakil vasıtaları satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek,satmak, ithalat ve...