29 / 04 / 2024

Çınar ihale

Çınar ihale

Çınar Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Çınar Belediye Başkanlığı Çınar'da 5 katlı büro satıyor. İhale, 6 Ağustos 2013 Salı günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek...

Karapınar Belediyesi Konya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Karapınar Belediye Başkanlığı, Konya Karapınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 1 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Çınar Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 39 gayrimenkul!

Çınar Belediye Başkanlığı, Fatih Mahellesi, İkizoluk Mevkii ve Gazi Mahallesi'ndeki 39 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek...

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Gürpınar'ın müze evi yenilenecek!

Ünlü yazar Gürpınar'ın Heybeliada’daki müze evinin restorasyonu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi bugün ihale açacak.

Antalya Aksu'daki İncikpınarı İlkokulu için ihale süreci başladı!

Antalya'nın Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in temasları sonucu İncikpınarı İlkokulu ve Ortaokulunun tamamlanması için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ödenek geldi.

Kırkpınar Alanı Rekreasyon projesi ihaleye çıkıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar Alanı Rekreasyon Projesi'nin ihaleye çıkılacağını bildirdi. Gürkan, projede ihale aşamasında geldiklerini ve sürecin ardından yapım çalışmalarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi.

Adıyaman Gölpınar Köyü'nde köy konağı yapılıyor!

Adıyaman’ın Samsat ilçesine bağlı Gölpınar köyünde bir adet köy konağı yapımına başlandı. İller Bankası tarafından finanse edilen ve Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce ihale edilen Gölpınar köy konağının, Kasım ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor

Konya'da jeotermal kaynak ve ruhsatlı sahalar ihale edilecek!

Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Emirgazi'de yer alan 4 Jeotermal kökenli gaz arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açılacak

Konya'da jeotermal kaynak ve ruhsatlı sahalar ihale edilecek!

Konya’nın Seydişehir, Karapınar, Altınekin ve Tuzlukçu ilçelerinde yer alan 6 Jeotermal Kaynak ile Emirgazi'deki 4 Jeotermal kökenli gaz arama ruhsat sahası ihale yoluyla aramaya açılacak

TOKİ Aksaray Taşpınar'da 163 adet konut yaptıracak!

Aksaray İli Merkez İlçesi Taşpınar Beldesi 163 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çınar ihale Haberi

Çınar ihale

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Çınar Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize ait Çınar İlçesi tapusuna kayıtlı aşağıda bilgileri sunulan taşınmazlar ihale yoluyla 06.08.2013 Salı günü Saat 10.00’da Çınar Belediyesi Plan Proje Toplantı Salonunda yapılacak ihale ile ayrı ayrı satılacaktır.


1 - Taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35. Maddesi (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü artırma suretiyle ihale yapılacaktır.

2 - İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100 TL. karşılığında temin edebilirler.

3 - Belediyemizce yapılacak ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.

A) İstekli gerçek kişi ise;

a) Türkiye’de Kanuni ikametgâhı olması,

b) Tebligat ve ayrıca irtibat için telefon veya varsa faks numarası ile elektronik posta adresi, bulunan adres beyanı

c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noter tasdikli vekâletname ve...