07 / 07 / 2024

çınarcıka yapılan huzurevleri

çınarcıka yapılan huzurevleri

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor...

Mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı iptal edilir mi?

Mirastan mal kaçırmak gündemde sık sık karşılaşılan sorunlar arasında bulunuyor. Buna göre mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı için ne yapılabilir? İşte ayrıntılar...

Silivri'de hobi bahçelerinde yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Tarım ya da hayvancılık yapmak amacıyla alınan ya da kiralanan tarım arazileri üzerine bir gecede yapılan kaçak yapılar yıkılmaya başlandı. Silivri'deki ormanda saklı kalmış 21 dönümlük alandaki bir yapı da geçen hafta, 2'inci katı çıkılırken yıkıldı.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

Haymana'da mera alanlarında yapılan kaçak inşaatlar mecliste!

Ankara'nın Haymana ilçesindeki mera alanlarında yapılan kaçak inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök konuya ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı...

2017 sonrası yapılan kaçak bina yıkılacak!

İmar Barışı’na 3.7 milyon başvuru geldi. Konu hakkında değerlendirme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İmar Barışı’nın 2017 sonuna kadar yapılan projeleri ilgilendirdiğinin altını çizdi...

Kartal'da kaçırılan inşaatçı iş adamı böyle kurtarıldı!

Kartal'da bir iş adamı sahibi olduğu inşaat firmasının şantiyesinde bazı kişilerce kaçırıldı. Polisin 2 günlük takibinin ardından iş adamı yapılan operasyonla kurtarıldı.

İzmit'teki Antik Pub'ın yerine yapılan inşaat kaçak mı?

MHP'li Nazif Tannur, ihaleye verildikten sonra yıkılan, İzmit Marina Vapur iskelesi yanında bulunan Antik Pub'ın yerine yapılan inşaatın kaçak olduğunu iddia etti.

Irak'ta kaçırılan 18 Türk işçi için Mukteda es-Sadr devreye girdi!

Iraklı Şii din adamı Mukteda es-Sadr, 18 Türk işçisinin derhal serbest bırakılması çağrısında bulundu.adr'ın ofisinden yapılan yazılı açıklamada, "Türk işçilerin kaçırılması suçtur. Böyle bir eylem insanlık ve İslami açıdan utanç verici bir davranıştır. "

TMMOB'tan Urla Villaları için yapılan imar planına iptal davası!

TMMOB İzmir'deki Urla Villaları'nın bulunduğu alanın SİT derecesinin düşürülmesinin iptali davası sürerken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı imar planının, ’Kaçak olarak yapılan villaları yasallaştırmak amaçlı olduğu iddia etti..

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

Alanya yeniden yapılanıyor!

Alanya yeniden yapılanıyor. AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri Bakanı oldu. Mevlüt Çavuşoğlu'nun bakan oluşuyla gelen kutlama mesajları nedeni ile Yeni Alanya gazetesi 58 sayfa çıktı!

Ceylanpınar'da izinsiz yapılan kat aşımları yıkıldı!

Ceylanpınar' da izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Urfa'da Ceylanpınar Belediyesi sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma da başladı.

Ceylanpınar'da izinsiz kat aşımı yapılan binalar yıkıldı!

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

çınarcıka yapılan huzurevleri Haberi

çınarcıka yapılan huzurevleri


Yalova'nın Çınarcık ilçesine bungalov tarzı huzurevleri yapılıyor.


Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor. İsveç modeli olarak da adlandırılan sistemle inşa edilen huzurevi 10 bin metrekare alan üzerine oturtuluyor. Yapımına devam edilen bungalov evlerin tamamlanması ile birlikte huzurevi törenle hizmete girecek.


Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "Böylesi özel bir projenin ilçemizde yapılmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de ilk olan bu huzurevinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda ana bina inşaatının tamamlandığı huzurevinde bungalov binaların yapımı sürüyor. Onların tamamlanmasının ardından yaşlılarımızın kabul işlemine başlanacağını öğrendik. Çalışmaları titizlikle sürdüren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzü kutluyorum" diye konuştu.



Samsun...