17 / 06 / 2024

çınarcıkta deniz doldurularak yapılacak park

çınarcıkta deniz doldurularak yapılacak park

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, üzerinde çocuk parkları, yürüme alanları, spor alanı, sosyal alanların bulunacağı dev parkın startı verildi. Bir ay içerisinde başlayacak olan projenin protokolü törenle imzalandı...

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Rize’de deniz doldurularak elde edilen riskli binalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, Ayder Yaylası’nda kentsel dönüşüm projesinin başlayacağının müjdesini verdi.

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

Nijerya Eko Atlantic City, Dubai olur mu?

'Afrika'nın Dubaisi' olma iddiasını taşıyan ve deniz doldurularak yapılan Nijerya'nın büyük projesi Eko Atlantic City hem doğa hem de insanlar açısından birçok risk taşıyor...

Rize'de 70 bin kişinin yaşadığı binalar yıkılabilir!

Karadeniz'in Rize ilçesinde deniz doldurularak, kazanılan 350 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığı binalar yıkım tehlikesi ile karşı karşıya geldi. 

Rize'de deniz üzerine dolgu yapılarak hastane yapılacak!

Rize'de İslampaşa mahallesi sahilinde 200 dönümlük bir dolgu alanı üzerine deniz doldurularak şehir hastanesi yapılacağı açıklandı. 

Ataköy Mega Yat Limanı'nın ruhsatı iptal edildi!

Ataköy’de deniz doldurularak üzerine yat limanı restoran kafetarya konaklama alanı gibi tesislerin yapımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen inşaat ruhsatları mahkemece iptal edildi.

10 ile yeni havalimanı yapılacak!

Türkiye, mevcut 55 havalimanına 10 tane daha ekleyecek. Bunlardan biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi Rize'de deniz doldurularak yapılacak havalimanı olacak.

Ataköy Yat Limanı projesi için oylama yapıldı!

Ataköy sahilde, deniz doldurularak yapılmak istenen Mega Yat Limanı için Bakırköy Belediyesi'nin, Bakırköy Kaymakamlığı'ndan referandum izni çıkmayınca "kamuoyu yoklaması" adıyla yaptığı oylamadan "evet" sonucu çıktı.

Ataköy Mega Yat Limanı için oylama başladı!

Ataköy sahilde deniz doldurularak yapılan Mega Yat Limanı için Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Kaymakamlığı'ndan referandum izni çıkmayınca "kamuoyu yoklaması" adı altında oylama başlattı.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Ataköy'deki mega yat limanı mühürlendi!

Ataköy'den son dakika haberi geldi. Ataköy’de deniz doldurularak yapılan Mega Yat Limanı projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Bakırköy Belediyesi zabıta ekipleri inşaatı mühürledi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son aşamaya gelindi!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde çalışmalar son aşamaya geldi.

çınarcıkta deniz doldurularak yapılacak park Haberi

çınarcıkta deniz doldurularak yapılacak park


Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, üzerinde çocuk parkları, yürüme alanları, spor alanı, sosyal alanların bulunacağı dev parkın startı verildi. Bir ay içerisinde başlayacak olan projenin protokolü törenle imzalandı.


Çınarcık Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki sahil şeridinde oluşturulacak dolgu alanına dev bir park yapılacağı daha önceden halka duyurulmuştu. Çocuk parkları, gezi alanları, kafeteryalar, spor alanları, sosyal alanların bulunacağı park ilçenin en büyük park alanı olarak tasarlanıyor. Projenin protokolü imzalandı. Protokol metnine Düzce Denizcilik yetkilileri Yusuf Akyüz, İsa Üçünçüoğlu ve Hidayet Ustaoğlu ile Çınarcık Belediye Başkan Vekili Erdinç Uçar imza attı. Kaktüs Kafe ile Peker Kafe arası doldurulacak. Dolguyla oluşacak alana kurulacak parkın temeli 1 ay içerisinde...