29 / 04 / 2024

Çınarlıkent Konutları 3. etap ne zaman teslim

Çınarlıkent Konutları 3. etap ne zaman teslim

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Gebze Emlak Konutları 3-2 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Emlak Konutları 3-2 değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporunu yayınladı...

Gebze Emlak Konutları 3. Etap değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gebze Emlak Konutları 3. Etap 3. Kısım projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı... 

Gebze Emlak Konutları 3-2 değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gebze Emlak Konutları 3-2 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı... 

Gebze Emlak Konutları 3 güncel fiyat listesi!

Gebze Emlak Konutları 3 güncel fiyat listesi 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunan projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Gebze Emlak Konutları 3 fiyat ve ödeme planı!

1.955 konut konutun yer aldığı Gebze Emlak Konutları 3'te peşin ödemede yüzde 20 indirim yapılıyor. Projede 4 ayrı ödeme seçeneği sunuluyor...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı. Kura çekilişinin 28 Nisan'da yapılacağı projede dairelerin en erken 2020 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor..

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları bugün bitiyor!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Başvurular mesai bitimine kadar kabul edilecek. Projede kura çekilişi de 28 Nisan'da çekilecek...

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta başvurular devam ediyor. Proje 24 ay sonra teslim edilecek. Peki 1.508 dairelik projenin KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Silivri Konutları 3. Etap son başvuru!

Silivri Konutları 3. Etap son başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Başvuruların 18 Nisan 2018'e kadar kabul edileceği projede 2+1 ile 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap kura çekilişi 28 Nisan 2018 tarihinde yapılacak. Başvuruların kabul edilmeye başlandığı proje toplam 1.508 adet daireden oluşuyor. 

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Peki başvuruların başladığı KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

Çınarlıkent Konutları 3. etap ne zaman teslim Haberi

Çınarlıkent Konutları 3. etap ne zaman teslim

Kocaeli'nin Derince ilçesinde hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları, Haldız İnşaat ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Çınarlıkent Konutları'nın 3. etabında hayat başladı.


20 bloktan meydana gelen Derince Çınarlıkent Konutları 584 adet konut ve 3 iş yeri yer alıyor. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı projede site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, spor sahaları ve sosyal tesis alanı bulunuyor.


Çınarlıkent Konutları, özellikle geniş yeşil alanı, malzeme kalitesi ve kesintisiz yürüyüş yolu bulunuyor. Projede, hemen teslim avantajıyla konut sahibi olmak isteyenler için son daireler sahiplerini bekliyor.