11 / 05 / 2024

Çınartepe Mahallesi tok

Çınartepe Mahallesi tok

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman Çınatepe mahallesinde başlayan TOKİ çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. " dedi.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı TOKİ Ankara Mamak'ta ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Van Şerefiye Mahallesi son başvuru tarihi 11 Mayıs'ta yapılacak. Ev fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı Van Şerefiye Mahallesi TOKİ projesinde kura çekilişi 23 Mayıs'ta yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli kura sonuçları yarın saat: 10.00'da açıklanacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ kura sonucu 3 Mayıs Salı günü saat: 10.00'da belirlenecek. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kura çekilişi 23 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Toplamda 425 adet konutun satışta olduğu TOKİ Van Merkez Şerefiye'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor.

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

2016 Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü yapılacak. Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk'ta toplam 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli Konutları kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları!

Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 300 adet daire emekliler için satışta. İşte Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Emekli başvuru şartları...

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ başvuru işlemleri yarın başlayacak. Ödeme planı kapsamında 240 aya kadar vade yapılabilen projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ 1. Etap başvuru dönemi!

Adana Seyhan Barış Mahallesi TOKİ 1. Etap başvuru dönemi 10 Mart 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede peşinat olarak minimum 20 bin 750 TL alınıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları!

Toplamda 300 adet konutun satışa çıkarıldığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Evleri'nde 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları...

Mardin Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları!

Mardin Nur Mahallesi TOKİ Evleri başvuruları 1 Mart 2016 tarihi itibariyle başlıyor. Aylık 325,19 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 127 adet konut açık satışa sunuluyor.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları!

TOKİ Mardin Merkez Nur Mahallesi'nde 7 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler açık satışa sunuluyor. İşte Mardin Nur Mahallesi TOKİ alt gelir başvuru şartları...

Çınartepe Mahallesi tok Haberi

Çınartepe Mahallesi tok

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile TOKİ arasında imzalanan protokol sonucunda Çınartepe Mahallesi’nde konut yapma projesi olduğunu hatırlatan Metin Karaduman, “Bununla ilgili mevcut TTK lojmanlarının şuanda yıkımı başladı. Yıkım başladıktan sonra oradaki görüntünün mezbelelik hale geldiğini ve lojmanların uygunsuz halde kullandığı şeklinde Bizde TOKİ Başkanına Özcan vekilimizle giderek bu konuyu arz ettik. Oradaki kötü görüntüyü şimdilik kaldırıyoruz. Önümüzdeki günlerde hak sahipleri ile TOKİ yetkilileri ile arkadaşlarımız tekrar görüşüp Çınartepe ve Baştarla Mahallesi’ndeki arkadaşlar bu konutlaşmanın TOKİ aracılığıyla yapılmasını istiyorsalar bu konuyla ilgili TOKİ yetkilileri kendileri ile tek tek görüşüp bir karara varılacak. Bununla ilgili çoğunluk yapılması yönünde TTK ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler sonucu bu çalışmalar başlıyor” dedi.

2008 yılında dönemin Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca tarafından protokol imzalandığını hatırlatan Metin...