10 / 05 / 2024

cinayet evi ceza

cinayet evi ceza

İzmir Çiğli'de günlük ev kiralayan Turan Sert yeğenini vurduktan sonra ihtihar etmişti. Soruşturma kapsamında emlakçıya kiracıların kimlik bilgilerini almadığı için ceza kesildi.

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Kiraladığı evi tekrar kiralayana 94 bin 622 lira ceza! Kiralık konutlarda büyük problem!

İstanbul Arnavutköy'de, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 lira ceza kesildi.

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Lizzie Borden'ın ABD'deki evi satışa çıkarıldı!

Tarihin en kan donduran cinayet zanlılarından biri olarak hafızalarda yer eden Lizzie Borden'ın ABD Massachusetts'taki evi satışa çıkarılıyor.

Cinayet işlenen günlük evin emlakçısına ceza!

İzmir Çiğli'de günlük ev kiralayan Turan Sert yeğenini vurduktan sonra ihtihar etmişti. Soruşturma kapsamında emlakçıya kiracıların kimlik bilgilerini almadığı için ceza kesildi.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Evi erken boşaltan kiracıya ceza yok!

Yeni düzenlemeyle ev sahiplerinin artık kiracıya "Evi neden erken boşalttın" diye dava açamayacağını söyleyen uzmanlar erken tahliye durumunda kiracının ev sahibine kalan kiraların tümünü ödemesi şartının artık hükümsüz olduğunu söyledi

Evi emlakçıyla görüp sahibinden alan müşteriye ceza!

Yargıtay, satın almayı düşündüğü evi emlakçı aracılığıyla gezen ve daha sonra ev sahibiyle doğrudan görüşerek satın alan müşteriyi mahkûm etti..

Çocuk cezaevleri eğitim evi oluyor!

Adalet Bakanlığı, Pozantı Ceza-evi'nde çocuklara yapılan kötü muamelenin ardından yeni bir proje geliştirdi. Müsteşar Yardımcısı Sefa Mermerci, çocuk cezaevlerinin kapanacağını, yerlerine çocuk eğitim evleri açılacağını söyledi. Uygulamanın haziran ayında

Ormanada'nın örnek evi otomasyon sistemleriyle donatıldı!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Zekeriyaköy'deki projesi Ormanada'nın örnek evi hazır. Ormanada'da bulunan beş tip villa ve 15 farklı plan tipinde sıra evin bir yansıması olan H380 tipindeki ev, otomasyon sistemleriyle donatıldı

Deniz Feneri'nin 150 afet evi bayramda teslim ediliyor!

 Deniz Feneri evleri bayramda teslim edilecek. Deniz Feneri Derneğinin yaptırdığı 150 afet evi, bayramın ikinci günü mağdur ailelere teslim edilmeye başlanacak

Mahsun Kırmızıgül'ün ekibi, tarihi evi diziye kurban etti!

atvde ekrana gelecek Hayat Devam Ediyor isimli dizinin Kapadokya bölgesi çekimleri sırasında, Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesindeki tarihi Rum evi senaryo gereği yakıldı

cinayet evi ceza Haberi

cinayet evi ceza

İzmir Çiğli ilçesinde cinayetten hapis yatan Turan Sert, yaklaşık 5 ay önce tahliye edildi. Sert, kasiyer olarak çalışan yeğeni Şeyma Soyuipek ile geçtiğimiz salı günü, günlük kiralık ev kiralandı. Akşam kontrant imzalatmak için eve giden emlakçı, M.H. kapı açılmayınca polisi aradı. Polis, Şeyma Soyuipek ile amcası Turan Sert'in cansız bedenlerini buldu. Amca Sert'in, genç kızı tabancayla öldürüldükten sonra ihtihar ettiği bilgilendi. 


KİMLİK BİLDİRİMİ ZORUNLU

Soruşturma kapsamında, emlakçı M.H hakkında işlem yapıldığı ortaya çıktı. M.H'ye, Kanun Hükmünde Kararname kapsamında yapılan yeni düzenleme ile evde kalanların kimliklerini polis bildirmediği için 10 bin TL para cezası...