03 / 05 / 2024

çinde ne zaman deprem oldu

çinde ne zaman deprem oldu

Çin Deprem Ağları Merkezi, merkez üssü Yüeşi kasabası yakınları olan 5 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. Yerin 15 kilometre altında gerçekleşen sarsıntıda can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin bilgi verilmedi...

Çin'de 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Çin'in güneyindeki Yünnan eyaletinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Çin Deprem Ağları Merkezi, eyaletin Yingciang kasabasında meydana gelen depremin yerin 12 kilometre altında olduğunu duyurdu...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Milyonlarca çiftçi merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Arazi vergisi 2. taksiti ne zaman ödenir?

1319 sayılı Emlak vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içinde bulunan arsa, arazi, mesken ve işyeri sahipleri, emlak vergisi ödemek ile yükümlü oluyor. Peki, arazi vergisi 2. taksiti ne zaman ödenir?

Emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman sona erer?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar bu kanun hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman başlar? Emlak vergisi mükellefiyeti ne zaman sona erer?

İmar planı ne zaman kesinleşir?

Belediye sınırları içinde kalan yerlerin nazım ve uygulama imar planları ilgili belediyelerce yapılıyor veya yaptırılıyor. Belediye meclisince onaylanarak yürürlüğe giriyor. Peki, imar planı ne zaman kesinleşir?

Tri G ne zaman teslim?

Mar Yapı'nın yüzde 60, Rotana'nın ise yüzde 40 paya sahip olacağı Tri G ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının son çeyreğinde cevabı veriliyor. Proje, 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor...

Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

İçinde kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları ve dinlenme alanları ve daha bir çok sosyal olanak seçeneklerinin bulunduğu Ankara Eryaman Concept ne zaman teslim?

Kartal Manzaram Adalar ne zaman bitecek?

Otopark alanı 32 bin metrekare, ticari birim alanı 6 bin metrekare olarak belirlenen Kartal Manzaram Adalar ne zaman bitecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılı ilk çeyreğinde deniliyor...

Göl Panorama Bahçeşehir teslimleri ne zaman?

Göl Panorama Bahçeşehir teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki konutların alanları 69,54 metrekare ile 240,94 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Nef 13 ne zaman teslim edilir?

Nef 13 ne zaman teslim edilir sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Nef 13 Konutları 'nda 673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağaza yer alıyor.

Avlu Kurtköy ne zaman teslim?

Avlu Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Avlu Kurtköy Konutları projesi , 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana geliyor.

Kapalıçarşı’nın restorasyonu ne zaman başlayacak?

Kapalıçarşı ’nın restorasyonu ne zaman başlayacak? Kapalıçarşı ’nın genel restorasyon projesi de Koruma Kurulu’nda. Kurul’dan çıkacak karar doğrultusunda bu yıl içinde çalışmaların başlaması bekleniyor.”

Sancaktepe Mozaik ne zaman teslim edilir?

Sancaktepe Mozaik ne zaman teslim edilir sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 3 etaptan meydana gelen Dumankaya İnşaat Sancaktepe Mozaik projesinde 799 daire ve 1 iş yeri bulunuyor.

Kaşmir Göl Evleri Ankara ne zaman teslim?

İçinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Kaşmir Göl Evleri Ankara ne zaman teslim edilecek?

çinde ne zaman deprem oldu Haberi

çinde ne zaman deprem oldu

Çin'in güneybatısındaki Sıçuan eyaletinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Çin Deprem Ağları Merkezi, merkez üssü Yüeşi kasabası yakınları olan 5 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.


Yerin 15 kilometre altında gerçekleşen sarsıntıda can ya da mal kaybı olup olmadığına ilişkin bilgi...