18 / 05 / 2024

çinde otel yıkıldı

çinde otel yıkıldı

Çin'in sahil kentinde bulunan Haitian adlı eski otel saniyeler içinde yıkıldı...

Ordu'da belediyeye ait otel yıkıldı iddiası! 

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, kentte belediyeye ait otelin yıkılarak arazinin imara açıldığını öne sürdü.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Akdeniz'de 5 ayda 15 metruk bina yıkıldı!

Akdeniz Belediyesi tarafından görsel kirliliğe neden olan terk edilmiş harabe halde bulunan yapıların yıkımı sürüyor. Akdeniz'de, geçen 5 ay içinde 15 adet terk edilmiş bina yıkıldı.

Martin Tower 16 saniyede yıkıldı!

16 bin ton çelikten oluşan Martin Tower, kontrollü patlamayla 16 saniye içinde yıkıldı.

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Adıyaman eski Devlet Hastanesi yıkıldı!

Adıyaman eski Devlet Hastanesi binası patlayıcı kullanılmadan beton kolonlara yapılan müdahale ile saniyeler içinde yıkıldı.

Bolu'daki Kaşmir Otel yıkıldı!

Bolu İzzet Baysal Caddesi üzerinde 20 yıldır Kaşmir Otel olarak hizmet veren bina tamamen yıkıldı. Yıkılan binanın yerine yeniden bir bina yapılacağı öğrenildi.

TBMM'nin 3 lojmanı yıkıldı!

TBMM içinde bulunan üç lojman yıkıldı. Yıkılan lojmanların yeri şimdi otopark olarak kullanılıyor. TBMM yerleşkesi içindeki lojmanların tadilatları ve yıkımlarına ilişkin soru önergesini yanıtlayan Başkanvekili AKP’li Ahmet Aydın, şunları kaydetti:

Fatih Ayvansaray'da 90'a yakın ahşap bina yıkıldı!

İstanbul'da tarihî yarımadada rant iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Fatih'teki 500 yıllık Ayvansaray Türk Mahallesi'ndeki tek katlı ahşap binaların büyük bölümü ‘yenileme' adı altında yıkıldı. Bölgede şimdi 6 katlı otel inşaatı yükseliyor.

Boyabat Belediye binası, hizmete girmeden yıkıldı!

Sinop'un Boyabat Belediyesi tarafından 10 yıl önce yaptırılan belediye ek hizmet ve otel binası, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle hizmete girmeden yıkıldı. İşte binanın yıkım hikayesi...

çinde otel yıkıldı Haberi

çinde otel yıkıldı

Çin'de 27 yıllık 26 katlı  Haitian adlı otel eskidiği için patlayıcılarla sabah saat 05.00 sularında yıkıldı. Otelin yerine daha yeni bir mimariye sahip otel yapılacağı...