06 / 05 / 2024

çinde Üç Kız Kardeş kuleleri

çinde Üç Kız Kardeş kuleleri

Duai'de yer alan Burj El Halife'nin ardından dünyanın en yüksek binası olacak Çin'in Şangay kentindeki Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı. 632 metrelik binanın çatı kısmını oluşturan son kolonlar yerine yerleştirildi.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Zeytinburnu Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Kız öğrencilerin huzurla ve güven içinde kalacağı 414 yataklı Fatma Akbalık Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını yapan Zeytinburnu Belediyesi, yüzlerce kız öğrencinin “Kalacak yer” derdine son verdi.

TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017!

TOKİ ve Çankırı Kızılırmak Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirilen 102 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çankırı Kızılırmak kurası 2017...

Şanlıurfa Kızılkoyun Projesi 1 yıl içinde tamamlanacak!

Başkan Çiftçi, ‘Eski Urfa’ olarak adlandırılan Haleplibahçe ve Tılfındır Mahallesi’nde bulunan ‘Kızılkoyun Projesi’ndeki alanlarda incelemede bulunarak, çalışmaların 1 yıl içerisinde tamamlanacağının müjdesini verdi.

Aziz Sancar'ın ismi yeni yapılacak kız öğrenci yurduna verilecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı işbirliğinde Balçova'ya Nobel ödüllü bilim adamının adını taşıyacak kız öğrenci yurdu yapılmasına karar verildi.

Hamamlıkızık Camisi açıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan tarihi Hamamlıkızık Camisi törenle hizmete açıldı. Başkan Edebali, "Kızık kültürünü yaşatma projemiz içinde Hamamlıkızık önemli bir yere sahip" dedi.

Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi'nin çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara- Kırıkkale karayolu üzerinde, Kızılırmak Vadisi içinde yer alacak dev rekreasyon alanı “Kızılırmak Yeşil Vadi Projesi” için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı. Temel atma törenine, Esenyurt İlçe Kaymakamı Ekrem İnci de katıldı...

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yaptırılan Necmi Kadıoğlu Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi'nin temeli, dualar, tekbirler ve Abdurrahman Önül’ün seslendirdiği ilahiler eşliğinde atıldı.

Ali Kızıldağ: Hedef 2 milyar dolar olmalı!

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı ve Belek otellerinden Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, dünyada spor turizminin turizm çeşitleri içinde çok önemli bir boyuta ulaştığını söyledi.

Deniz Kızıltaş: Fiyat ayarlamasını doğru yaptığınızda müşteri bulursunuz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnşaat Mühendisi Deniz Kızıltaş; konut projelerinde fiyatlandırmanın öneminden ve Fikirtepe kentsel dönüşümünden bahsetti...

Aybars Kızılsencer: 2014'le ilgili çok kötümser değilim!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Resicon CEO'su Aybars Kızılsencer konuşmasında 2014'le ilgili kötümser olmadığını dile getirdi.

çinde Üç Kız Kardeş kuleleri Haberi

çinde Üç Kız Kardeş kuleleri

Duai'de yer alan Burj El Halife'nin ardından dünyanın en yüksek binası olacak Çin'in Şangay kentindeki Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı. 632 metrelik binanın çatı kısmını oluşturan son kolonlar yerine yerleştirildi. Baş döndüren çatıda çalışan işçiler, 632 metre yüksekte inşaatın bitişini kutladı. Depreme dayanıklı binanın inşasının 4.5 milyar dolara mal olduğu belirtildi. 


İnşaatın tamamlanmasının ardından, Çin'de 'Üç Kız Kardeş' olarak bilinen Şangay Dünya Finans Merkezi (492 metre) Jinmao Kulesi (421 metre) ve Şangay Merkez Kulesi (632 metre) gökdelenleri yan yana böyle...