05 / 05 / 2024

çine bina kat sayısı

çine bina kat sayısı

Çine Belediye Meclisi toplantısındaki gündem dışı konuşmalarda ilçedeki bina kat sayısı da tartışıldı. Gündem dışı konuşmalarda AK Partili Üye Muhammet Doğan, İncirliova'daki 8-9 katlı yüksek binaları örnek gösterirken, "Çine'de 2-3 katlı binalarla cebelleşiyoruz. " dedi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Çankırı Şabanözü Belediyesi kat karşılığı bina yaptıracak!

Çankırı İli Şabanözü Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde kat karşılığı bina yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni kredi paketleri lojman satışlarında geçerli mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın imzaladığı protokol kapsamında başlayan lojman satışı desteğine Emlak Katılım'da katıldı. Emlak Katılım, yaklaşık 50 bin kamu lojmanının satışı için finansman desteği sağlıyor.

Koronavirüste kat malikleri toplantısı nasıl yapılmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Sitemizdeki tüm binalarda bina temsilci/ yöneticilerinin değiştirilmesi, sonuçta da site yönetim kurulunun değiştirilmesi gündemde. Bina kat malikleri toplantısı nasıl ve ne şekilde yapılmalı? Yapılması için hangi kurumdan izin alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

İzocam Multi Konfor Bina çözümlerini tanıttı!

İzocam, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilen 9. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'na (EVF) katılarak multi konfor bina çözümlerini ve enerji verimliliğine katkılarını anlattı.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri!

Yol genişliklerine göre bina kat adetleri esasları Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında düzenleniyor..

Rıfat Kutlu: Arazi sattıkça borç düşeceğine, 8 katına çıktı!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın huniyi ters tutarak bidona süt dökmeye çalıştığını söyledi. Işıklar döneminde çok sayıda arazi satılmasına rağmen borcun 8 kat arttığını vurgulayan Kutlu, “Bu resmen rezilliktir” ifadesini kullandı.

Bucak Belediyesi'nden 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı bina!

Bucak Belediye Başkanlığı, Burdur Bucak'ta 3 milyon 536 bin 827 TL'ye kat karşılığı bina yapım işi ihalesi yapacak.

Çine'de bina kat sayısını yükseltmek çok zor!

Çine Belediye Meclisi toplantısındaki gündem dışı konuşmalarda ilçedeki bina kat sayısı da tartışıldı. Gündem dışı konuşmalarda AK Partili Üye Muhammet Doğan, İncirliova'daki 8-9 katlı yüksek binaları örnek gösterirken, "Çine'de 2-3 katlı binalarla cebelleşiyoruz. " dedi.

Konut seferberliğine GYODER de katılıyor!

Emlak Konut’un konut seferberliğine, GYODER de katılıyor. GYODER, üyelerine çağrıda bulunarak şartları Emlak Konut ile aynı olan bir kampanya yapacak.

çine bina kat sayısı Haberi

çine bina kat sayısı

Çine Belediye Meclisi toplantısındaki gündem dışı konuşmalarda ilçedeki bina kat sayısı da tartışıldı. Çine Belediye Meclisi'nin AK Partili üyesi Muhammet Doğan, bina kat sayılarının düşük olduğunu ifade ederken, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Hasan Yörük, ilçede bina kat sayılarının yükseltilmesinin çok zor olduğunu söyledi.


Çine Belediyesi Meclisi'ndeki gündem dışı konuşmalarda AK Partili Üye Muhammet Doğan, İncirliova'daki 8-9 katlı yüksek binaları örnek gösterirken, "Çine'de 2-3 katlı binalarla cebelleşiyoruz. İncirliova ise kat sayısı yüksekliği ile bir şehir havasına büründü, Çine Belediye Meclisi'nin AK Partili üyeleri olarak ilçede adalar bazındaki planların kentsel dönüşüme revize edilmesini talep ediyoruz'' dedi.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLECEK

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bir önceki dönemde imar plan tadilatı yaptıklarını belirtirken bazı kişilerin bina kat sayısı yükseltme talebi...