10 / 05 / 2024

Çine cemevi yapımı

Çine cemevi yapımı

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması etkin şekilde uygulanmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, Marmara Depremi'ndeki acıların tekrarlanmaması için yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması düzenlemesinin etkin şekilde hayata geçirilmesi ve denetim sisteminin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

İstanbul Fatih'teki iş hanı yapım onarım karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nün İstanbul-Fatih İlçesi, 852 Ada, 92 Parsel taşınmazın 25 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işine ait ihalesi 22 Ocak'ta...

Şehir içine yeni AVM yapımı yasaklanmalı!

Esnafların AVM'lere yönelik tepkisi yeniden gündem oldu. AVM'lerin şehir dışına yapılması, şehir içine yeni AVM yapımının yasaklanması konusu gündemdeki yerini aldı. 

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ihalesi 25 Mayıs'ta!

Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 25 Mayıs'ta düzenlenecek..

Bursa'da yol yapımı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 5 mahalleyi birbirine bağlayan ve İnegöl Sanayi Bölgesi'nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

İBB Meclisi'nden Sarıyer'de cemevi yapımına onay çıktı!

Sarıyer Ayazağa'da ayrılan bin metrekarelik kültür ve sosyal tesis alanı içerisine cemevi yapılmasına ilişkin teklif dün İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde ele alındı.Teklif oybirliği ile kabul edildi.

Çanakkale'de Mehmet Akif Ersoy'un evinin yapımına başlandı!

İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy’un Bayramiç’te bulunan evinin aslına uygun olarak yapım işine başlandı.

Kocaeli'de tramvay hattı yapımı için sözleşme imzalandı!

Kentte 113 milyon 990 bin liraya mal olacak tramvay hattı yapım işine yönelik sözleşme, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yüklenici firma arasında imzalandı.

Mustafa Dündar: Bursa'nın geleceğine yatırım yapıyoruz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin gününü kurtarmaya değil, 30 yıllık geleceğine yatırım yaptıklarını söyledi. Dündar, görevdeki 6. yılında hayata geçirdiği projeleri Soğanlı Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda anlattı.

Çine cemevi yapımı Haberi

Çine cemevi yapımı

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Cemevi yapımı yeniden gündeme geldi. 

Aydın Denge'den Sezgin Madran'ın haberine göre; Muhammet Demir, seçim öncesinde Çine Belediyesi'nin Yeniköy Mahalle halkına Cemevi vaadinde bulunduğunu belirtirken inşaat çalışmalarının neden şuana kadar tamamlanmadığını sordu.

"BELEDİYE CEMEVİ YAPAMIYOR"

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Cemevi inşaatının belediye tarafından yapılmadığını belirterek, "Cemevleri ibadethaneden sayılmıyor. Biz sadece dini alanlara para harcayabiliyoruz. Bu nedenle biz belediye olarak Cemevi inşaatı gerçekleştiremiyoruz. Biz sadece belediye olarak öncüyüz. Cemevi inşaatı hayırsever iş adamları ve kişilerin yapmış olduğu yardımlar doğrultusunda gerçekleştiriliyor. Bunun için işler biraz ağır gidiyor. Yine de belediye olarak Cemevi hakkında resmi olarak destek olabilir miyiz bunu araştıralım üzerinde çalışalım" ifadelerini kullandı.

"BEN ŞAHSIM OLARAK HAZIRIM"

"Deve güreşine para var Cemevine...