16 / 05 / 2024

Çinlilerden ciner grubuna ziyaret

Çinlilerden ciner grubuna ziyaret

Türkiye’yi yatırımda hedef ülke olarak gördüklerini söyleyen Çin’in Tianjin Eyaleti yönetimi dün Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner’i ziyaret etti. Tianjin Eyaleti Başkan Yardımcısı Shushan, ilgilendikleri alanları açıkladı.

İş Bankası'ndan o meslek grubuna özel açıklama!

İş Bankası'ndan bir meslek grubuna yönelik açıklama yapıldı. Banka o meslek grubuna kredi imkanı tanıdı. İşte detaylar...

Ciner Londra’da halka arz hazırlığında!

Türk Ciner Grup’un olan WE Soda, İngiltere’de halka arz olma hazırlıklarına girişti. İşte detaylar!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

TOKİ'nin ürettiği 51 bin evden 678'i alt gelir grubuna yönelik!

TOKİ'nin İstanbul projeleri değerlendirildiğinde bitirilen 50 bin 918 konuttan yalnızca 678’inin alt gelir grubuna yönelik inşa edildiği belirlendi.

Ciner Grubu Galler’de fabrika kuracak!

Birçok alanda faaliyet gösteren Ciner Grubu, Türkiye’nin alanında önemli şirketlerini bünyesinde barındırıyor. Ciner Grubu'nun Galler’de fabrika kurması planlanıyor.

Konut sektörü orta gelir grubuna yönelik proje üretecek!

TUİK İnşaat Maliyet Endeksi verileri açıklandı. Sektör temsilcileri tarafından, konut sektörünün özellikle orta gelir grubuna yönelik projelere daha fazla ağırlık verilmesi, üretim fazlası sorunun çözülmesi bekleniyor.

Park Elektrik Beyoğlu'ndaki gayrimenkulü Ciner'e 235 bin TL'ye kiraya verdi!

Park Elektrik, Beyoğlu'ndaki gayrimenkulün aylık 235 bin TL + KDV bedelle Ciner Yayın Holding A.Ş.'ye kiraya verdi...

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

Alt gelir grubuna indirimli konut satılacak mı?

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "Alt gelir grubuna indirimli konut dönemi kapıda mı?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Ali Ağaoğlu yatını Scorpions grubuna tahsis etti!

Ali Ağaoğlu misafirperverliğini gösterdi. İşadamı, lüks yatını konser için Türkiye’ye gelen Scorpions grubuna tahsis etti.

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda alt gelir grubuna özel 15 konut satıyor!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda alt gelir grubuna özel 15 konut satıyor. Aylık taksitlerin 315,35 TL'den başladığı projede 180 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Ciner Grup'tan Bilecik Bozüyük'teki Park Cam'a dev yatırım!

Ciner Grubu, Bilecik Bozüyük'te 2013'te hayata geçirdiği cam ambalaj yatırımı Park Cam'da, üretim kapasitesini ikiye katlayarak 2.4 milyar şişeye çıkaran 2'nci fırının açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ konutlarının 500 bini dar ve orta gelir grubuna ayrılacak!

TOKİ, 2023 hedefleri doğrultusunda 1 milyon konut hedefini aşmayı planlarken, yapılacak konutlardan 500 bini dar ve orta gelir grubuna ayrılacak.

Çinlilerden ciner grubuna ziyaret Haberi

Çinlilerden ciner grubuna ziyaret

Ankara’da önceki gün resmi temaslarda bulunan Çin’in Tianjin Eyaleti yönetimi ile işadamlarından oluşan heyet, dün de Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner’i ziyaret etti. Heyet, Ciner’e, Çin firmalarına desteği ve güveninden dolayı teşekkür ederek, gerek yerel gerekse merkezi yönetimlerinin, Türkiye’de gerçekleştirilecek ortak yatırımlara olan desteğinin sürdüğünü bildirdi. Ankara’da, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlıkları müsteşarlarını ziyaret eden Çin heyeti, dün İstanbul’da Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner ile bir araya geldi. Çin’in en büyük eyaletlerinden Tianjin’in başkan yardımcısı He Shushan başkanlığındaki heyette, Çin’in önde gelen mühendislik firmalarından Tianchen Engineering Corporation’ın (TCC) başkanı Wang Zhiyuan ve Çinli çelik boru devi Tianjin Pipe Group’un yönetim kurulu başkanı Li Qiang da yer aldı. Tianjin Eyaleti Başkan...