02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan o meslek grubuna özel açıklama!

İş Bankası'ndan o meslek grubuna özel açıklama!

İş Bankası'ndan bir meslek grubuna yönelik açıklama yapıldı. Banka o meslek grubuna kredi imkanı tanıdı. İşte detaylar...



Bankalar zaman zaman sadece belli meslek grupları üzerinden kredi paketleri hazırlayabiliyor. O bankalardan biri de İş Bankası oldu. Banka tarafından bir meslek grubuna yönelik önemli bir kredi paketi açıklaması yapıldı. İşte o açıklamanın detayları. 

İş Bankası meslek gruplara özel 350 bin TL tutarında kredi veriyor. Seçili meslek gruplarının faydalanabileceği kredi 12 ay vadeli 3 ay ertelemeli olacak. Faizler ise olabildiğince düşük tutuldu. İş Bankası ücretsiz EFT, fast, havale işlem önceliği tanımasının ardından 50 bin TL tutarında krediyi esnafa faizsiz vermişti. Peki, 350 bin TL öncelikli hangi meslek grubuna verilecek işte detaylar…

İŞ BANKASI ECZACILARA KREDİ VERECEK 

İş Bankası Eczacı müşterileri desteklemek adına 350 bin TL’ye kadar 12 ay vade ile kredi verecek. SGK ödemelerine aracılık hizmeti alacak ve almaya başlayacak olan eczacılar bu kampanyadan yararlanabilecek. Verilen kredi nakit ihtiyaçlarda kullanılabilecek.

Eczacı destek kredisine başvurusunu İş Bankası şubelerine giderek yapabilirsiniz. 12 ay vade ve 3 ay erteleme seçeneği sunulmaktadır. Şimdi aldığınız krediyi 3 ay sonra faiz farksız ödemeye başlarsınız.
Eczası destek kredisinin üst limiti 350 bin TL olarak belirlendi bu rakamdan daha yüksek eczacı destek kredisine başvuramıyorsunuz. Ancak daha düşük krediye başvurabilirsiniz.

Destek kredileri nasıl değerlendirilir; eczacı destek kredileri bankanın belirlenmiş olduğu kampanya kriterlerinin yanında ödeme alışkanlığı, borç-alacak durumu ve kredi notu değerlendirilmektedir.
 


Geri Dön