02 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

İş Bankası'ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken İş Bankası'ndan emekliler için müjdeli haber geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, İş Bankası emeklileri sevindirecek rakamları arka arkaya paylaştı. İşte o detaylar...



Milyonlarca SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin takip ettiği konulardan biri de emekli promosyon rakamları olurken, gündemden düşmeyen emekli promosyon rakamlarına olan ilgi bankalar arasında ciddi bir rekabet ortamının oluşmasına sebep olmuştu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, bankalar müşteri portföyünü genişletebilmek amacıyla emekli promosyon rakamlarını yükseltmek için düğmeye basarken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan emekli promosyon rakamlarına da güncelleme geldi. 

Peki İş Bankası'nın emekli promosyon rakamları ne kadar? İş Bankası ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte merak edilen o rakamlar...

İş Bankası ndan emekliler için flaş açıklama! SSK ve Bağkur emeklileri acil bakın!

İş Bankası Eylül 2023 promosyon rakamları 

3 bin 500 Türk Lirası'na (3 bin 500 Türk Lirası hariç) kadar olanlar 4 bin 500 Türk Lirası

3 bin 500 Türk Lirası - 7 bin Türk Lirası (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5 bin 250 Türk Lirası

7 bin 500 Türk Lirası - 10 bin Türk Lirası (10 bin Türk Lirası hariç) arasında olanlar 6 bin 750 Türk Lirası

10 bin Türk Lirası ve daha fazla olanlar 7 bin 500 Türk Lirası


Medyatava'nın aktardığı habere göre, SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı bir biçimde gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası ayrıcalıkları ile yaşıyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde geçerli olacak olan söz konusu kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7 bin 500 liraya kadar ulaşan promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

Ayrıca yine verilen bilgilere göre, SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşımış olan vatandaşlar Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da faydalanabiliyor. 

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

Erken emeklilikte son dakika! Yaş şartı 56'ya iniyor! 

Eylül 2023 dul-yetim maaşlarında son dakika! Hem yeni hem de zamlı maaşları görenler şok oldu!


Geri Dön