27 / 04 / 2024

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet'te!

Milyonlarca SSK ve Bağ-KUR emeklileri, ocak ayında ilk yüzde 37,57 oranındaki artışın ardından ek olarak yüzde 11.68 puanlık refah payı ile güncellendi. Emekliler dikkat, yeni maaşlar E-DEVLET'e yansıdı. İşte emeklilerin güncel maaşları...



Ocak ayında yapılan yüzde 49,25 maaş artışı milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisinin yüzünü güldürdü. Yapılan ek zam farkları da, Şubat ayının başında emeklilerin hesaplarına yatırılırken ocak ayı içinde yetiştirilemeyen ödemeler telafi edilmiş oldu.

SSK VE BAĞ-LUR EMEKLİLERİNİN MAAŞLARI 17'SİNDEN SONRA HESAPLARA YATIYOR

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Şubat ayı zamlı maaşlarını, ek zamların yansıtıldığı şekilde, ayın 17'sinden itibaren hesaplarında görebilecek.

SSK emeklileri 17-26 Şubat, Bağ-Kur emeklileri ise 25-28 Şubat tarihleri arasında, Aralık ayına göre yüzde 49.25 artırılmış aylıklarını ve üzerinden hesaplanan yüzde 4-5 ek ödemelerini alacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşları güncellendi! Emekliler dikkat! Yeni maaşlar e- Devlet te!

MAAŞLAR E-DEVLET ÜZERİNDEN GÖRÜLÜYOR

Emeklilerin maaş bilgileri, e-Devlet üzerinde güncellendi. 'Emekli Aylık Bilgisi' ve 'Emekli Ödeme Bilgileri' bölümlerinde, emekliler yüzde 49.25 zamlı maaş tutarlarını, ek ödeme tutarlarını ve toplam alacaklarını görebiliyor.

EMEKLİYE TEMMUZDA BİR ZAM DAHA GELECEK

Emekliler, temmuzda da bir zam daha alacaklar. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Temmuz'da ilk 6 aylık enflasyon oranında zam alacaklar. Zammın oranı, Temmuz ayının başında açıklanacak enflasyon verileriyle netleşecek.

EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMA ARTIK E-DEVLET ÜZERİNDE

Çalışanlar da artık emeklilikte alacakları maaşı e-Devlet üzerinden kolayca hesaplayabiliyor. Daha önce Sosyal Güvenlik Kurumu'nun internet sitesi üzerinden yapılan sorgulama işlemi, artık e-Devlet portalı üzerinden gerçekleştirilebilecek.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam için hem rakam hem de tarih sızdı! Hemen bakın!

SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın: Kök aylığınız 8, 10, 14 bin TL ise tam bu kadar zam alacaksınız! 

 

.


Geri Dön