19 / 07 / 2024

çinlilerin yeni treni

çinlilerin yeni treni

Çin, saatte 500 kilometre hızı aşacak şekilde tasarlanan yeni treni "Kılıç"ın yapımını tamamladı. Şinhua ajansının haberine göre; Çin'in kuzeyindeki liman kentlerinden Çindao'da yapılan ve dış tasarımı kılıcı andıran tren, kamuoyuna tanıtıldı

Çin'in yeni hızlı treni seferlerine başladı!

G7 Fuxing adlı yeni uzun hızlı tren 1 Temmuz 2018 itibariyle Çin'in başkenti Pekin'in Güney Tren Garı kalkışlı seferlere başladı. Yeni uzun Fuxing hızlı treni Pekin-Şanghay arası seferini ilk kez bu Pazar günü gerçekleştirdi.

Türkiye'ye yeni yüksek hızlı tren hatları geliyor!

Türkiye'nin dört bir yanına yeni hızlı trenler geliyor. Birçok şehri ilgilendiren çalışmalar hızlanacak. Kesin proje aşamasına geçilecek hatlardan en önemlileri arasında Erzincan-Erzurum-Kars hızlı treni bulunuyor.

Ankara-İstanbul yeni hızlı treni 4.5 milyar dolara mal olacak!

Ulaştırma Bakanı Elvan, Ankara-İstanbul arasını 1.5 saate indirecek yeni hızlı tren için hazır olduklarını açıkladı. Ankara’yı 3. havalimanına bağlayacak olan söz konusu proje 4.5 milyar dolara mal olacak.

İzmir'in ulaşımı için 4 yeni proje hayata geçirilecek!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, 'Hava Treni Projesi'nin İzmir'e küresel kimlik kazandıracağını söyledi. EGE-Koop Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir'de kent içi ulaşımı kolaylaştıracak 4 büyük yeni projeyi açıkladı...

İzmir-Konya demiryolu hattında yeni tren setiyle sefere başladı!

Yenilenen İzmir-Konya demiryolu hattında yeni tren setiyle sefere başlayan Konya Mavi Treni'ni, ilk seferine, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay uğurladı

Çinlilerin Kılıç'ı saatte 500 km hızla gidiyor!

Çin, saatte 500 kilometre hızı aşacak şekilde tasarlanan yeni treni "Kılıç"ın yapımını tamamladı. Şinhua ajansının haberine göre; Çin'in kuzeyindeki liman kentlerinden Çindao'da yapılan ve dış tasarımı kılıcı andıran tren, kamuoyuna tanıtıldı

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

çinlilerin yeni treni Haberi

çinlilerin yeni treni

 

Süratinin yanında teknolojik donanımı ve yolcu taşıma kapasitesindeki artışla da dikkati çeken "Kılıç"ın birkaç ay sonra test seferlerine başlayacağı kaydedildi.

Çin'de şu anda demiryolu ulaşımında kullanılan en hızlı araçlar, Pekin-Şanghay arasında çalışan, "Gaotie" olarak da bilinen "Yeni Nesil Barış" serisi. "Gaotie" serisi trenler, saatte 486 kilometre hıza ulaşabiliyor. Çin'de 90 bin kilometrelik toplam demiryolu uzunluğunun, 2020'de yeni açılacak hatlarla 100 bin kilometreye ulaşacağı tahmin ediliyor.

AA

 

...