20 / 05 / 2024

Çıpa Gayrimenkul Kimin

Çıpa Gayrimenkul Kimin

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu.

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Bursa'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul! 

Bursa İli Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa Kestel Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 532 ada, 76 Parsel Üzerinde bulunan Katlı Otopark altında bulunan Bursa Caddesi No: 42/A adresindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Kütahya Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Yeni Bosna, Bölcek, Gaybi Efendi, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Yeni Borsa, Siner ve Lala Hüsetin Paşa Mahallesi'nde bulunan 8 adet gayrimenkulü 75 milyon 13 bin 140 TL'ye satıyor. 

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paşahan Gayrimenkul Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Paşahan tarafından kuruldu.

Torunlar GYO Paşabahçe arsası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Paşabahçe arsasının 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Torunlar GYO, Paşabahçe İskelesi'ni büyütüyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz’daki  eski Tekel İçki Fabrikası’nın yerine yapacağı otel projesi kapsamında Paşabahçe İskelesi'ni de büyütecek.

Çıpa Gayrimenkul Kimin Haberi

Çıpa Gayrimenkul Kimin

Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Refik Yavuz Kalkavan imzasıyla kuruldu. 


Çıpa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler,marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel, kamping ve turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, inşa edebilir, işletebilir ;arsalar, araziler ve her türlü taşınmazın alımını, satımını, pazarlamasını, işletmesini ve ticaretini yapabilir, devir alabilir,devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. Ayrıca ; Yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler, toplu konutlar, mesken inşa etmek, tatil köyü, otel, motel,   kamp, kampingler, plaj büfe, mokamplar, termal,turistik eğlence  yerleri, lokanta,gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler  açmak, tesis etmek, işletmek, kiralamak, yurtiçi ve yurt dışı yerli ve yabancı sermayeli gerçek...