28 / 04 / 2024

çırağan keten inşaat projesi

çırağan keten inşaat projesi

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan Keten İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje Keten Çırağan…

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Ticaret İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Demir Onur Armağan tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alışan Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertuğrul Alışan tarafından kuruldu.

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğan İnternational İnşaat Limited Şirketi Ümöraniye'de Vladıslav Bocharov tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pt Persıan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Mecidi, Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Armağan Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Yahya Armağan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörüne müjde!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörüne yönelik harç ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ordu Şehir Hastanesi'nin inşaatı iki yıl içerisinde bitecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu'ya kazandırılan 900 yatak kapasiteli hastanenin inşaatı devam ediyor. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat sanayisi pandemiye rağmen büyüdü!

Koronavirüs salgınına rağmen inşaat sektörü pazarında daralma yaşanırken bu dönemde inşaat malzemeleri sanayisinde büyüme devam etti. Pandemi döneminde ihracatını değer olarak 21 milyar dolar seviyesinde koruyan sektör, yurt içinde ise ‘yenileme’ talebiyle büyümeye devam etti. 

çırağan keten inşaat projesi Haberi

çırağan keten inşaat projesi

İstanbul’un ayrıcalıklı semtlerine ‘tasarımla’ dokunan KETEN İnşaat A.Ş’den şehrin kalbi Beşiktaş Çırağan’da yeşillik ve manzarayla çevrili, huzurlu yaşam alanları sunan bir proje KETEN ÇIRAĞAN…


Toplam 32 daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN, bir yandan Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakınlığı, diğer yandan Yıldız Parkı’nın yeşil alanlarına yürüme mesafesinde oluşu ve üst kat dairelerinden sahip olduğu eşsiz Boğaz manzarası ile şehrin merkezinde, huzur ve keyif dolu bir yaşam sunuyor. 

Ocak 2014’te yapımına başlanan projenin Temmuz 2015’te tamamlanması hedefleniyor. Toplam 5 kat üzerinde 20 adet 1+1, 8 adet 2+1, 4 adet 3+1 toplam 32 adet daireden oluşan KETEN ÇIRAĞAN’da fiyatlar 300.000 USD ile 892.500 USD arasında değişiyor.