04 / 05 / 2024

Çırağan Sarayı işletmesi

Çırağan Sarayı işletmesi

2004 yılında Maliye, irtifak hakkı kiralanan ve üzerilerinde tesis inşa edilen taşınmazların satışına imkan tanımış. Değerinin 1 milyar dolar olduğu söylenen Çırağan Sarayı da dahil bir çok tesis rayiç bedel üzerinden satılacakmış.

KKTC'deki saray için bir ihale daha yapılacak...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2 milyar 285 milyon Türk Lirası harcanarak Kuzey Kıbrıs’a inşa edilen 'saray' için bir dev bir ihale daha düzenlendiği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyalarıyla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan emekliler için düğmeye basıyor. İşte ayrıntılar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

Royalworld Artane Villaları satışa çıktı! Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor!

Royalworld Artane Villaları'nda satışlar 10 gün önce başladı. "Doğanın içinde yeni bir yaşam başlıyor" sloganıyla tanıtılan projede 5+2 tripleks 28 villa bulunuyor. 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Çırağan Sarayı işletmesi Haberi

Çırağan Sarayı işletmesi



Çırağan satılıyor


Maliye Bakanlığı, Savarona Yatı'yla Çırağan Sarayı'nın aralarında bulunduğu bazı turistik tesislerin kiracılarına satılmasının yolunu açtı.


Tebliğ, fırsat tanıdı


Bakanlıkça yayınlanan Hazine mallarına ilişkin Milli Emlak Genel Tebliği, irtifak hakkı ile devletten 49 yıllığına kadar sürelerle kiralanan ve üzerilerinde tesis inşa edilen taşınmazların satışına imkan tanıdı.


Rayiç bedel üzerinden


Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Alman Kempinski'nin işlettiği Çırağan Sarayı ile Kahraman Sadıkoğlu'nun işlettiği Atatürk'ün yatı Savarona da dahil pek çok tesis satılabilecek. Satış, rayiç bedel üzerinden yapılacak.




Maliye, Çırağan Sarayı'nı satıyor


MALİYE Bakanlığı, Hazine'den...