04 / 05 / 2024

Çırağan Sarayı satılıyor

Çırağan Sarayı satılıyor

2004 yılında Maliye, irtifak hakkı kiralanan ve üzerilerinde tesis inşa edilen taşınmazların satışına imkan tanımış. Değerinin 1 milyar dolar olduğu söylenen Çırağan Sarayı da dahil bir çok tesis rayiç bedel üzerinden satılacakmış.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Xioami Saç Kurutma Makinesi, genelde bu cihazlarda oluşan teknik sıkıntıları en aza indirgemiş ve kolay kolay arıza yapmayan bir cihazdır. zaten en popüler özelliklerinden biri de budur. Xioami Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

LG 55" 4K LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en yüksek piksel doğruluğuna sahip. LG TV'ler 2023'te de en çok rağbet gören ürünler arasına girdi. Biz de bu haberimizde sizin için fiyat araştırması yaptık. Peki LG 55UP77106LB 55" 4K LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü son zmanların en çok rağbet gören ütü markası oldu  Peki Arzum Olivya Ar684 2400 W Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik'ten Birlikte Satın Alın kampanyasına rağbet büyüdü. Arçelik Resital mutfak serisi kampanyası detayları için haberimizi okuyun. Peki Arçelik Resital çay makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

En ucuz Elektrikli Scooter nerede satılıyor? İşte, o adresler! Onvo 19 Eylül 2022 fiyat listesi..

Trafikle boğuşan şehir yaşamında en büyük yardımcınız olan elektrikli scooterlar çokça talep görüyor. Peki, hangi elektrikli scooterlar çok satılıyor? Elektrikli scooterda en çok tercih edilenlerden biri olan Onvo Ov-110 Elektrikli Scooter, 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Malatya'da 22 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 12 Eylül'de

Malatya ili, Doğanşehir ilçesinde yer alan 22 gayrimenkul satılıyor. İşte ayrıntılar...

Hayalet AVM'lerin sayısı katlandı! AVM'ler bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor! 

Türkiye’de sayısı 450’yi geçen AVM’lerin kimisi için aylarca sıra beklenirken, kimisi bankalara geçiyor ya da icradan satılıyor. 452 AVM’nin doluluk oranı pandemi de yüzde 92-93’lerden 85’e kadar düştü...

Peugeot fiyatları ne kadar? Piyasadaki en ucuz 3008 kaç TL'ye satılıyor? İşte 7 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Peugeot markasının SUV modeli 3008, son dönemde rağbet gösterilen araçlardan biri haline geldi. Peki 3008 modelinin sıfırı en ucuz kaç TL'ye satılıyor? İşte tüm detaylar...

Çırağan Sarayı satılıyor Haberi

Çırağan Sarayı satılıyor



Çırağan satılıyor


Maliye Bakanlığı, Savarona Yatı'yla Çırağan Sarayı'nın aralarında bulunduğu bazı turistik tesislerin kiracılarına satılmasının yolunu açtı.


Tebliğ, fırsat tanıdı


Bakanlıkça yayınlanan Hazine mallarına ilişkin Milli Emlak Genel Tebliği, irtifak hakkı ile devletten 49 yıllığına kadar sürelerle kiralanan ve üzerilerinde tesis inşa edilen taşınmazların satışına imkan tanıdı.


Rayiç bedel üzerinden


Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Alman Kempinski'nin işlettiği Çırağan Sarayı ile Kahraman Sadıkoğlu'nun işlettiği Atatürk'ün yatı Savarona da dahil pek çok tesis satılabilecek. Satış, rayiç bedel üzerinden yapılacak.




Maliye, Çırağan Sarayı'nı satıyor


MALİYE Bakanlığı, Hazine'den...