05 / 05 / 2024

çırağan sarayı\'nda evlenen ünlüler

çırağan sarayı\'nda evlenen ünlüler

Çarmıklı İnşaat İcra Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı ve eşi Zeynep Hanım'ın kızı Ekin evlendi...

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Yeşil Binalar şehirleri doğayla buluşturacak!

Yılın Mimarlık ve Ekolojik Yapılaşma Uluslararası Zirvesi Archisections 19 Ekim’de İstanbul Çırağan Sarayı’nda yapılacak. 

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Self İstanbul satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

Self İstanbul bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor.

Zer Kartal satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 900 TL'ye!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal’ın lansmanı, bugün Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı!

4 blok şeklinde yükselen Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden meydana geliyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Esenyurt Self İstanbul fiyat ve ödeme planı...

Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017!

Self İstanbul projesi 609 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. Projenin lansmanı 26 Eylül Salı günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek. İşte Self İstanbul fiyat ve ödeme planı 2017...

İkitelli Şehir Hastanesi'nin finansmanı tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi kredi anlaşması imza törenine katıldı.

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Proje Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Berat Kentkur, Cevat Şar, Faris Ertekin, Ünsal Erdaş ve Semagül Sezen ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün Sarıyer'de kuruldu

çırağan sarayı\'nda evlenen ünlüler Haberi

çırağan sarayı\'nda evlenen ünlüler

Çarmıklı Grubu İcra Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı ve eşi Zeynep Hanım'ın küçük kızı Ekin ile Sezai Dıblan'in torunu, Hülya Pamukçu'nun oğlu Fuat, önceki gece Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Ekin ve Fuat, Temmuz 2009'da Zeynep - Osman Çarmıklı'nın Bebek'teki yalılarının bahçesinde düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Nişan töreninin ilk gününde gençler eğlenmiş, ikinci gün Sibel Can, Çarmıklılar'ın aile büyükleri ve dostları için sahne almıştı. Northwestern Universtesi'nde eğitim gördükleri sırada tanışan Ekin ve Fuat, altı senedir flört ediyordu. Ekin Çarmıklı'nın nikah şahitliğini Ziya Melih Keyman ile Selin Çarmıklı Kozak; Fuat Pamukçu'nun şahitliğini ise Cumhur Sait ile Şahin Tulga yaptı.
Bekir Saçar/Milliyet Cadde

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Çırağan'da muhteşem düğün

Zeynep-Osman Çarmıklı çifti küçük kızları Ekin'i önceki gece evlendirdi.

Büyük kızları Selin'i...