21 / 05 / 2024

Çırağan Sosyal tesisleri

Çırağan Sosyal tesisleri

Adıyaman'nın Çelikhan ilçesi Çat Barajı kenarında bulunan ve Yüzen ada manzaralı olan Çırağan Sosyal tesisleri Halkın hizmetine girdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Düzce Darıcı Sosyal Tesisleri 11 Ekim'de ihaleye çıkıyor, ihale Düzce Belediyesi encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Maltepe Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışamalar hakkında açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “37 yıllık su kulesinin çatı imalatları tamamladık. Cam montajları gerçekleştirildi. Asansör montajı ise tamamlanmak üzere." dedi.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri açılışa hazırlanıyor!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nde devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tesisimizde bulunan binanın inşası sona erdi, açılış için gün sayıyoruz.” dedi.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı.

Sakarya Maltepe Sosyal Tesisleri yıl içinde açılacak!

Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Sosyal Tesisleri'nin yıl içerisinde açılacağını söyledi.

Sakarya Kocaali Sosyal Tesisleri'nde sona doğru!

Kocaali Sosyal Tesisleri’ni inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz sosyal tesisler hızla tamamlanıyor. Binamızda sona yaklaştık.” dedi. 

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin inşaatını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Binamız yüzde 75, çevre düzenlemelerimiz ise yüzde 70 seviyelerinde tamamlandı” dedi.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Çırağan Sosyal tesisleri Haberi

Çırağan Sosyal tesisleri

Çelikhan Kaymakamlığı tarafından yapılan ve İpek Yolu Kalkına Ajansı, Kültür Turizm Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı tarafından da desteklenen Çırağan Sosyal tesisleri, eşsiz manzarası ile Çelikhan, Adıyaman ve Malatya başta olmak üzere bölge halkına hizmet verecek.


Bünyesinde, Devlet Konuk evi, Kapalı Halı Saha, Düğün Salonu, Mesire alanı ve Restaurant’ı bulunan tesis Özel bir şirket tarafından  5 yıllığına  kiralandı.


Tesis bünyesinde sahilde yürüyüş, Futbol ve Voleybol müsabakaların yanında çocuk oyun grupları, dinlenme ve piknik yapmak için kamelyalar mevcut….


Yüzen ada manzaralı tesislerde Kış aylarında kar yağışının doyumsuz keyfi yaşanırken, Yaz aylarında ise serin havanın tadına varılacak.


Onlarca Izgara çeşidi ve yemek çeşitlerinin yanında Çat Barajından taze olarak getirilen Ala balığın tadına da varılacak.



Adıyaman...