17 / 05 / 2024

çırçır şelalesi alabalık tesislerine nasıl gidilir

çırçır şelalesi alabalık tesislerine nasıl gidilir

Elazığ'ın Keban ilçesi, Çırçır Şelalesi, Keban Baraj Gölü, alabalık tesisleri ve bazı tarihi eserleriyle dikkati çekiyor. İlçenin turizmden daha fazla pay alması için çalışmalar yürütülüyor...

Yedi Mavi projesi görücüye çıkıyor!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB’un Zeytinburnu arazisi üzerinde hayata geçirilecek Yedi Mavi Projesi büyük bir görsel şov eşliğinde görücüye çıkıyor.

Almanya'da inşaat sektöründe kredi kısıtlama oranı arttı!

Ifo, Almanya için ağustos ayı "Kredi Kısıtlama Göstergesi" anketinin sonuçlarını yayımladı. İnşaat sektöründe kredi kısıtlaması yaşayan firmaların oranı 16,1’den yüzde 17,2’ye yükseldi.

Nevin Soyukaya: Diyarbakır'da yıkımlar durmalı!

Hükümet Sur’un ‘aslına uygun’ olarak ‘yeniden yapılacağını’ söylüyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültürel Miras ve Turizm Daire Başkanı Nevin Soyukaya’ya göre amaç kenti değiştirmek.

Melek yatırımcılık için 393 lisans verildi!

Türkiye genelinde bireysel katılım sermayesi (BKS) olarak bilinen "melek yatırımcılık" için verilen lisans sayısı 393'e ulaşırken, lisans alanların büyük bölümü yüksek gelirli yatırımcılardan oluştu.

Adıyaman'da evler kamulaştırılarak yıkılıyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

Eskişehir kentsel dönüşüm projesi 20 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Eskişehir Riskli Alan projesi Büyükşehir Belediyesi eski nikah salonunda görücüye çıkıyor. Yetkililer pazartesi günü saat 14.00'da açılışı gerçekleştirilecek proje ofisine Eskişehirlileri davet etti.

Kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak!

Keller Williams Cadde Bölge Müdürlüğü, İBB meclis kararı ile İstanbul Kadıköy’e getirilen binalara 15 kat sınırını değerlendirdi. Fikirtepe haricindeki tüm semtlerde geçerli olacak kat sınırı yasası Kadıköy’de fiyat artışına neden olacak.

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

Diyarbakır Büyükşehir'den 155 milyon TL'lik yol yatırımı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, 2016 Yılı Asfalt ve Yol Yapım Çalışma Programı kapsamında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Başak Grup'un acı günü! Ali Rıza Karık vefat etti!

Başak Grup'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Rıza Karık vefat etti. Başak Grup ve ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Natuzzi İtalia, Fatih Kıral Mobilya öncülüğünde görücüye çıkıyor!

Lüks mobilya markaları arasından dünyanın en ünlü mobilya markası olma özelliğiyle ayrılan ‘’Natuzzi’’ Fatih Kıral Mobilya ev sahipliğinde Türkiye’de. ‘’Natuzzi İtalia’’ koleksiyonu Fatih Kıral öncülüğünde görücüye çıkıyor.

Ömer Faruk Çelik: İnşaat sektörü bankacılık yapmaya başladı!

Kredi faizlerindeki artış nedeniyle senetli ev satışlarının arttığını söyleyen Faruk Çelik, “Sektör bankacılık yapmaya başladı. Tüm riski inşaat sektörü üstleniyor. Bankacılık sektörü bireysel konut alıcısının riskini alarak, inşaatçıyı korumalı dedi.

Diyarbakır Büyükşehir'den 443 bin TL'lik yatırım!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, kentin yeni yerleşim bölgeleri Talaytepe, Bağcılar ve Selahattin Eyyubi Bulvarı’nda 11 kilometre uzunluğunda Kent Geneli Kısmi İçme Suyu İnşaatı Yapım İşi’ni başlattı.

çırçır şelalesi alabalık tesislerine nasıl gidilir Haberi

çırçır şelalesi alabalık tesislerine nasıl gidilir


Elazığ'ın Keban ilçesi, Çırçır Şelalesi, Keban Baraj Gölü, alabalık tesisleri ve bazı tarihi eserleriyle dikkati çekiyor. İlçenin turizmden daha fazla pay alması için çalışmalar yürütülüyor.


Keban Kaymakamı Hayrettin Baskın, ilçenin turizm potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.


Elazığ-Keban karayolundaki genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçeye daha fazla ziyaretçi geldiğini belirten Baskın, ilçeyi geçen yıl yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret ettiğini dile getirerek, "İlçemize gelenlerin sayısının çok daha artacağını tahmin ediyoruz" dedi.


İlçeye gelenlerin önce Çırçır Şelalesi'ne ve Keban Barajı'na uğradığını ifade eden Baskın, "Çırçır Şelalesi, Keban Barajı'nın yapımıyla yarı yapay, yarı doğal yolla oluşmuş bir şelaledir. Buradaki restoran tarzı tesislerde vatandaşlarımıza hizmet sunuluyor ve türlü yemek çeşitleriyle vatandaşlarımıza alabalık ikramı yapılmaktadır" diye konuştu.


Ülkede herkes tarafından bilinen Keban Barajı'nın enerji üretiminin yanı sıra ziyaretçilere görsel şölen...