11 / 05 / 2024

Cırgalan semt konağı

Cırgalan semt konağı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Hyundai Kona Elektrik mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai Kona Elektrik mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai Kona Elektrik özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Hyundai Kona mart ayına özel cazip fiyatlarıyla satışa sunuldu! İşte detaylar!

Sürücülerin en çok tercih ettiği otomobil marka ve modellerinden Hyundai Kona mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Hyundai Kona özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Hyundai Kona Elektrik kaç lira oldu? Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla! 18 Eylül 2022 Kona Elektirik fiyat listesi

Türkiye’de piyasası ve kullanıcı sayısı hızla artan elektrikli otomobiller arasında en çok satanlar otomobillerden olan Hyundai Kona Elektrik özellikleri ve kampanya fiyatlarıyla cezbediyor. 484 kilometrelik sürüş menzili, elektronik vites paneli, ve 10.25 inc dokunmatik bilgi eğlence sisteminin yan

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İBB'nin Örnektepe Semt Konağı ihalesine mahkeme 'dur' dedi!

İBB meclisi tarafından Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edilen Örnektepe Semt Konağı’nın, meclis kararına rağmen İBB yönetimi tarafından 3. bir şahsa kiralanmasına ilişkin, mahkemeden yürütmenin durdurulması kararı verildi. 

Örnektepe Semt Konağı 3 yıllığına kiraya verilecek!

10 yıllığına Beyoğlu Belediyesi'ne verilen Örnektepe Semt Konağı, İBB tarafından ihaleye çıkarıldı. Muhammen bedel olarak yılda 50 bin artı KDV olacak şekilde 3 yıllığına kiraya verileceği belirtilen binayı tek istekli olarak başvuran İBB iştiraki Boğaziçi A.Ş. yıllık 55 bin TL artı KDV ödeme şartı

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı açılıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nı da hizmete açıyor.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Semt Konağı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kazım Karabekir Semt Konağı'nın inşaatını da tamamlıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yatırımcılara arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Cırgalan Mahallesi’nde yer alan 16 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Küçükçekmece Zahide Özay Semt Konağı açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından inşa edilen Zahide Nine Semt Konağı’nın resmi açılışı yapıldı.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Fatih Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Vani Dergâhı Semt Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor.

Cırgalan semt konağı Haberi

Cırgalan semt konağı


Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi, semt konaklarına bir yenisini daha ekliyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Cırgalan Mahallesi’nde temeli atılan semt konağını inceledi. 


Semt konağındaki çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgiler alan Başkan Çolakbayrakdar, yoğun ilgisiyle karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla hasbihal etmeyi de ihmal etmedi.


Yatırımlarla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan ilçemize yapılabilecek her ne varsa en iyisini yapabilmenin çabası içerisindeyiz. İlçe sakinlerimizin sosyal hayatını daha da zenginleştirmek ve onları daha da mutlu etmek için birbirinden önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.




Kocasinan...