01 / 05 / 2024

Çırpıcı Çayırı kent parkı

Çırpıcı Çayırı kent parkı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Kadir Topbaş, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün bulunduğu 1 milyon 200 bin metrekarelik alanı dev bir bölge parkı yapacaklarını ifade etti...

İstanbul’un merkezine 1 milyon metrekare kent parkı inşa edilecek!

Sultanahmet ’te İstanbullularla sahur yapan Başkan Kadir Topbaş, Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Çayırı ve Veliefendi Hipodromu’nun alanını birleştirerek 1 milyon metrekarelik dev bir kent parkı yapacaklarını müjdeledi...

Sinbo’dan elektrikli ısıtıcı almak isteyenlere müjde! Sfh-3394 infrared ısıtıcı görücüye çıktı!

Kasım ayının gelmesiyle beraber sıcaklıkların düşmesi sonucu insanlar elektrikli ısıtıcı alımlarına hız verdi. Bu kapsamda, Sinbo da tüm kullanıcıları memnun edecek bir elektrikli ısıtıcıyı piyasaya çıkardı.

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 18 Mart 2023 fiyat listesi

Çay severler sizin için Arçeli̇k CM 9058 B Gurme Otomatik Çay Makinesi'ni özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte gurme çay makinesi hakkında merak ettikleriniz.

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Serinçayır Otel Turizm İnşaat Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfettin Çinal tarafından kuruldu.

Son dakika: Kahramanmaraş büyüklüğünde yıkıcı deprem olabilir! Naci Görür üç kent merkezini tehdit eden depremi duyurdu!

Doğu Anadolu'da beklenen 7.2 büyüklüğündeki depremle ilgili uyarılarda bulunan Naci Görür, Hakkari bölgesinde de sıkıntı olabileceğine dikkat çekti. Görür, özellikle Bingöl-Karlıova arasında bir deprem beklediğini ifade etti.

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

Migros'ta çay ürünlerine yüzde 20 indirim! İkişer beşer alıyorlar! Çaykur, Lipton, Filiz... 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market yılın son indirimlerini duyurdu. Kampanya kapsamında çay ürünleri yüzde 20'ye varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta çay ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 23 Aralık 2022 fiyat listesi...

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi kuruldu!

Çayır Teknik Yapı Malzemeleri Kimya Metal Limited Şirketi Pendik'te Erdal Özkan tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi 23 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesi'nde yer alan arsayı 23 taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Çırpıcı Çayırı kent parkı Haberi

Çırpıcı Çayırı kent parkı


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Kadir Topbaş, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün bulunduğu 1 milyon 200 bin metrekarelik alanı dev bir bölge parkı yapacaklarını, Boğaziçi sahilinde yapacakları balık tutma ve yürüyüş alanları ve ceplerle araç ve yaya trafiğini rahatlatacaklarını açıkladı.


Hacıosman’da 1 milyon 200 bin metrekarelik dev kent parkı…


İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 2013 Yılı Faaliyet Raporu’nu sunan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’da yeni bölge parkları ortaya çıkartma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Daha bugün yaptığımız koordinasyon toplantısında Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün bulunduğu 1 milyon 200 bin metrekareye yakın alanın bir bölge parkı olması için projelendirme çalışması yapılmasını kararlaştırdık. Bu yeşil alan halka açılacak, imara değil. Hizmet birimleri dışında 3 boyutlu yapılar olmayacak. Halkın gelip istifade ettiği ve buluştuğu ciddi bir yeşil alan ortaya çıkacak. Bunun...