03 / 05 / 2024

çit inşaat metal ürünleri ve nakliyat limited şirketi kuruldu

çit inşaat metal ürünleri ve nakliyat limited şirketi kuruldu

Çit İnşaat Metal Ürünleri ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, 11 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Cihan Akkuş tarafından kuruldu...

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Global İnşaat Metal Kimya Reklam Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Şenyiğit tarafından kuruldu. 

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lissam Teknik Yapı İnşaat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemistan Yaşin tarafından kuruldu.

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Ervenler Yapı Elemanları İnşaat Metal Elektrik Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güverçin tarafından kuruldu. 

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

İlmak İnşaat Metal Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlmak İnşaat Metal Hafriyat Ticaret Limited Şirketi, Alkan Yakanyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Ağartaş İnşaat Metal Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağartaş İnşaat Metal Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Fikri Atik tarafından kuruldu.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürallar Mimarlık İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 860 bin TL sermaye ile bugün Nuray Büyükelçin tarafından kuruldu.

Rakam İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakam İnşaat Metal Pano Reklam Mantolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Aksu tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Caddesi'nde kuruldu.

Koze Yapı İnşaat Metal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koze Yapı İnşaat Metal ve Ticaret Limited Şirketi,Zekeriya Kocaman tarafından 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Kazımkarabekir Caddesi'nde kuruldu.

çit inşaat metal ürünleri ve nakliyat limited şirketi kuruldu Haberi

çit inşaat metal ürünleri ve nakliyat limited şirketi kuruldu

10 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol köprü, baraj, liman,sondaj kuyusu,fabrika, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Ataşehir Mustafa Kemal Mahallesi 3006 Cadde NO: 31 adresinde faaliyete geçirildi. 11 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Cihan Akkuş tarafından...