03 / 05 / 2024

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!


Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.



Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Yiğit tarafından kuruldu.

Nazarlar İnşaat Metal Hırdavat Danışmanlık Lojistik Orman Ürünleri Limited Şirketi konusu:
INSAAT Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç) METAL Demir dısı metal cevherleri ve konsantrelerinin toptan ticareti (alüminyum, bakır, nikel, kursun, çinko, kalay, vb. cevherleri dahil, uranyum ve toryum cevherleri ile degerli metal cevherleri hariç) HIRDAVAT Hırdavat (nalburiye) malzemesi ve el aletleri toptan ticareti (çivi, raptiye, vida, adi metalden kilit, mentese, baglantı parçası, çekiç, testere, pense, tornavida, takım tezgahı uçları, çengel, halka, perçin, vb.) DANISMANLIK Isletme ve diger idari danısmanlık faaliyetleri (bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, is süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ile ticari marka ve imtiyaz konularında danısmanlık) LOJISTIK Kara yolu ile çesitli tasıma türüne uygun konteyner ve diger yük tasımacılı hizmetleri (evden eve nakliyat, vb. hariç)Kara yolu ile sehirler arası yük tasımacılıgı (gıda, sıvı, kuru yük, vb.) (gaz ve petrol ürünleri hariç)Her türlü lojıstık hizmetlerinin verilmesi. ORMAN ÜRÜNLERI Islenmemis agaç (tomruk-ham haldeki) toptan ticareti (orman agaçları, endüstriyel odunlar vb.)
 


Geri Dön