06 / 05 / 2024

City 4

City 4

Kervancı İnşaat, Tekirdağ Çorlu'da devam eden City1- City2 projelerine ilave olarak başlayacak olan City3 - City4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek.

Doblo'yu Fiorino'yu bırakın, 4 aydır zam gelmeyen Toyota Proace City Cargo'ya bakın! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Toyota Proace City Cargo'ya tam 4 aydır tek kuruş zam gelmedi. Son dakika fiyatları yeni bir ticari araç almak isteyenler tarafından araştırılan Toyota Proace City Cargo'nun Kasım ayı fiyatları açıklandı. İşte Toyota Proace City Cargo 1 Kasım 2022 fiyat listesi!

Toyota Proace City'e bu ay tek kuruş zam gelmedi! İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Toyota Proace City'nin Ekim ayı fiyatları belli oldu. Peki en ucuz Proace City ne kadar? İşte Proace City 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Honda’nın City modeline 6 bin TL’ye varan zam yapıldı! İşte Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Japon otomobil üreticisi Honda’nın 1981 yılında bu yana satışta olan sedan modeli City’nin fiyatları zamlandı. İşte, Honda City’nin 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Doblo'yu da Fiorino'yu da bir kenara bırakın! Hemen Toyota Proace City Cargo'ya bakın! İşte fiyat listesi 4 Eylül 2022!

Toyota Proace City Cargo'nun Eylül 2022 fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Toyota Proace City Cargo Eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte Toyota Proace City Cargo fiyat listesi 4 Eylül 2022...

Opel Vivaro City Van Temmuz ayı fiyatları belli oldu! İşte 0 faiz kampanyalı Vivaro City Van fiyat listesi 4 Temmuz 2022

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin radarına giren Opel Vivaro City Van fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 0 faiz fırsatının başladığı Opel Vivaro City Van fiyatları ne kadar? İşte 0 faiz kampanyalı Vivaro City Van fiyat listesi 4 Temmuz 2022...

Honda City fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tasarımı ve performansı ile birçok kişinin hayallerini süsleyen Honda City'nin Temmuz ayı fiyatları resmen açıklandı. Peki, Honda City fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

4. Sign of the City Awards için ilk toplantı yapıldı!

4. Sign of the City Awards (SOTCA) gayrimenkul yarışması için çalışmalar başladı. Kasım ayında yapılacak yarışma için ilk toplantı gerçekleşti.

Seyrek Studio City'de ilk 4 etabın satışları tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamladıklarını; 5'inci etap ve çarşı etabının yapımını ise sürdürdüklerini dile getirdi.

4. Etap Studio City Konutları'nın satışı tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. Gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı.

Sign of the City Awards yarışması 4 Kasım'da sonuçlanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards" yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım'da açıklanacak.

Sign of the City Awards'ın sonuçları 4 Kasım’da açıklanacak!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Sign of the City Awards” yarışmasının final jüri toplantısı gerçekleştirildi. Büyük yarışın sonuçları 4 Kasım’da açıklanacak.

Stüdyo City'de 4. etap satışları başladı!

Ege Bölgesi'nin yeni eğitim üssü Seyrek'te bulunan Stüdyo City'nin 4. etabına, gelen yoğun talep doğrultusunda start verildi.

4. Etap Studio City Konutları satışa çıktı!

Seyrek'te Stüdyo City fark yaratan projesiyle Seyrek'i yeni bir yaşam merkezi haline getirdi. Seyrek'de 1+1, 2+1,3+1 ve bahçeli dubleks daire seçenekleriyle satısa sunulan 4. Etap Studio City ilk üç etaplarını satış rekorları ile tamamladı.

City 4 Haberi

City 4

Tekirdağ Çorlu'da bu yıl 550 dairenin satışını gerçekleştiren Kervancı İnşaat, yapımı devam eden City 1 - City 2 projelerine ilave olarak 2016 yılında başlayacak olan City 3 - City 4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek. 


Kervancı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kervancı, Çorlu'nun sanayi kenti, bölgede merkez konumunda olması nedeniyle beyaz yakalı ve üst düzey yöneticilerin konut talebinde bulunduklarını belirtti. 


Kervancı, bunun yanında sanayi kenti olmasından dolayı İstanbul'dan gelen yatımcıların da konut talebinde bulunduğunu vurguladı. Çorlu'da site konseptinde altı etaptan oluşan bin 300'ün üzerinde konut inşa etiklerini bilgisini veren Murat Kervancı, "2016'da yapacağımız projeler arasında ise Bülent Ecevit Bulvarın üzerinde Kervancı City 1 - City 2 devamı olan City 3 - City 4 projeleri yer alıyor. 

Bu toplamda...