30 / 04 / 2024

4. Etap Studio City Konutları'nın satışı tamamlandı!

4. Etap Studio City Konutları'nın satışı tamamlandı!

Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. Gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı.



Cemal Yücesoy tarafından 1989'da kurulan Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. İlk aşamada 300 konut olarak planlanan ve gördüğü ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışını tamamlandı. Günümüzde insanların konut satın alırken mutlaka ulaşım olanaklarına da dikkat ettiklerini söyleyen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, beyaz yakalılar, üniversite öğrencileri ve yatırımcıların tercih ettiği Studio City'nin, otoyola, Seyrek ve Metro girişine 4 kilometre, Mavişehir'e 10 dakika, Gediz Üniversitesi'nin hazırlık binasına bitişik; ana kampüse ise sadece 700 metre yakınlıkta olduğunu vurguladı.



Web: http://www.studiocity.com.tr/



Sabah Egeli 


Haber Posta Ege'de şu şekilde yer aldı;


Yücesoy Mühendislik, Seyrek'te yapımı devam eden Studio City ile bölgenin en büyük yatırımına imza attı. İlk aşamada 300 konut olarak planlanan ve ilgi üzerine bin 600 konuta ulaşan Studio City'de, ilk 4 etabın satışı tamamlandı; 5'inci etap ve çarşı etabının yapımı ise sürüyor. Projenin ulaşım açısından avantajlı olduğunun altını çizen Yücesoy Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, arsanın yüzde 70'inin yeşil alan olduğunu vurguladı. 

Yücesoy, "Ağırlıklı 1+1 olmak üzere; 3+1 ve 4+1 tiplerinde evler var. Projede toplam konut sayısını 2 bin 500'e çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu. 



Posta Ege


Geri Dön