11 / 05 / 2024

city ambiance tosunoğlu grup

city ambiance tosunoğlu grup

Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire fiyatları 175 bin liradan başlayarak yükseliyor. 4 blokluk Tosunoğlu Grup City Ambiance Evleri'nde 69 adet daire yer alıyor...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Komuta Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Komuta Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Tatlı, İsmet Tosunoğlu ve Cihan Bayındır ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ukra City Komşuları Derneği, Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) Başkanı Müyesser Dulundu yanında Ukra mağduru bayanlardan oluşan bir ekiple Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile bir toplantı gerçekleştirdi...

Tahincioğlu, Sign of the City Awards’tan 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün en önemli ödüllerinden biri olan Sign of the City Awards’da 5 projesiyle, 7 kategoride 13 başvurusu finale kalan Tahincioğlu, 2 ödülün sahibi oldu.

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. İşte Başkan Kadıoğlu ile yapılan o görüşmenin detayları...

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüşemedi!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşecekti, Başkan Necmi Kadıoğlu'nun kardeşinin vefatı sebebiyle görüşme gerçekleşemedi. İşte UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından yapılan yeni açıklama...

2002 yılında Ağaoğlu My City'de 80 milyar liraya daire!

2002 yılında Ağaoğlu My City'de bulunan son 16 daire, genişliğine göre 80 milyar liradan (675 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 380 metrekare büyüklüğündeki villalar ise 300 bin dolara satılıyormuş.

2001 yılında Ağaoğlu My City'de 79 milyardan başlayan fiyatlarla daire!

2001 yılında Ağaoğlu City İstanbul'da kalan 34 daire ve 5 villa 79 milyar (899 adet altın parası) liradan başlayan fiyatlarla, lira bazında 36 aya varan vadelerle satılıyormuş.

2000 yılında Ağaoğlu My City'de 34 milyardan fiyatlarla daire!

1999 yılında Ağaoğlu My City'de 60 ay vade ile satılan daireler, 34 milyar 120 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş. 83 metrekarelik stüdyo daire 34 milyar 120 milyon liraya (805 adet altın parası) satılıyormuş.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunuldu!

Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

1997 yılında Ağaoğlu My City İstanbul satışa sunulmuş!

1997 yılında Ağaoğlu'nun ilk konut projesi olan Ağaoğlu My City İstanbul (Ümraniye), Anadolu Yakası'nda 48 bin 270 metrekarelik bir arazide kurulacakmış. Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan sitedeki konutlar dolar bazında sabit taksitlerle satılacakmış

city ambiance tosunoğlu grup Haberi

city ambiance tosunoğlu grup


İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy'de yükselen City Ambiance Evleri projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Çekmeköy City Ambiance Evleri projesi Tosunoğlu Grup imzasını taşıyor. Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire bilgisinden önce City Ambiance Evleri hakkında bilgi verelim.


Çekmeköy City Ambiance Evleri projesinde daire teslimlerinin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. 69 adet dairenin yer aldığı City Ambiance Evleri projesi Çekmeköy'de 6 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Çekmeköy City Ambiance Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


City Ambiance Evleri Çekmeköy projesinde buhar odaları, fitness merkezi, sauna, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 400 metrekare alana sahip sosyal tesis,...