28 / 04 / 2024

Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık!

Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık!

Firma: Tosunoğlu Grup

Proje: City Ambiance

Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire fiyatları 175 bin liradan başlayarak yükseliyor. 4 blokluk Tosunoğlu Grup City Ambiance Evleri'nde 69 adet daire yer alıyor...




İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy'de yükselen  City Ambiance  Evleri projesi 4 blok olarak inşa ediliyor. Çekmeköy City Ambiance Evleri projesi  Tosunoğlu Grup  imzasını taşıyor. Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire bilgisinden önce City Ambiance Evleri hakkında bilgi verelim.


Çekmeköy City Ambiance Evleri projesinde daire teslimlerinin bir yıl sonra yapılması planlanıyor. 69 adet dairenin yer aldığı City Ambiance Evleri projesi Çekmeköy'de 6 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.


Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sunuluyor. Çekmeköy City Ambiance Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor.


City Ambiance Evleri Çekmeköy projesinde buhar odaları, fitness merkezi, sauna, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 400 metrekare alana sahip sosyal tesis, 2 bin 500 metrekare alana sahip kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. 


Tosunoğlu Grup City Ambiance satılık daire fiyatları 175 bin liradan başlayarak değişiyor. City Ambiance Evleri Çekmeköy projesinde 1+1 daireler 55 metrekare ile 61 metrekare, 2+1 daireler 125 metrekare ile 137 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor.


Çekmeköy City Ambiance Evleri nerede?

Çekmeköy City Ambiance Evleri adres : Alemdağ Çatalçeşme Mh. Mehmetçik Cd. No:1 Çekmeköy / İstanbul


Çekmeköy City Ambiance Evleri iletişim

Telefon: 0216 429 49 69

Web : http://city-ambiance.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön