27 / 04 / 2024

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukra City mağdurları Necmi Kadıoğlu ile görüştü!

Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. İşte Başkan Kadıoğlu ile yapılan o görüşmenin detayları...




Esenyurt'un sıkıntılı projelerinden olan ve inşaatı yarım kalan Ukracity projesinde devir işlemleri sürerken UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) üyeleri  bugün Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüştü. Başkan Necmi Kadıoğlu'ndan yanlarında olacağının sözünü alan üyeler atılan imza sayısının 110'a ulaştığını belirtti.


UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın UKOM komşularımız;

Bugün belediye başkanı sn. Necmi Kadıoğlu ile yaptığımız görüşme sonucunda; atılan imza sayısının şu an 110 olduğunu ve kendisinin de süreci yakınen takip ettiğini belirtmiştir.

İnşaatın başlamasından sonra Ukra tarafından biz mağdurlara yaşatılabilecek sorunlar iletilmiş ve bu konularda bizim yanımızda olacağının sözü sn. Başkanımızdan alınmıştır.


Ukracity'de neler olmuştu?

İlk eylemlerini 7 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştiren Ukra City mağdurları 27 Şubat'ta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşmüş ve sıkıntılarını dile getirmişti. Sürecin yavaş ilerlemesi üzerine açlık grevine başlayan mağdurlar, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak yaşadıkları mağduriyetleri belirtmişti.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Ukra city reklam 2011





Geri Dön