06 / 05 / 2024

city gate projesi son durum

city gate projesi son durum

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Rams City Haliç satışta! Rams Global'den Uzel Traktör Fabrikası arazisine 603 konutluk yeni proje!

Uzel Traktör Fabrikası’nın Rami'deki arazisinde hayatas geçirilen Rams City Haliç projesi satışa çıktı. Projede toplam 603 adet konut yer alıyor. 

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.

Antalya'da 120 dairelik City Gate projesi yükseliyor!

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap Holding ile Çinli Chinamex şirketi Dragon City İstanbul için imzayı attı...

Bydoping, NEF City 82'de 11Sight ile müşterilerine anında ulaşacak!

Bydoping, NEF City 82 projesi için 11Sight ile işbirliğinde bulundu. Türkiye'de bir ilk olarak düzenlenen ve arsa yatırımında markalı arsa dönemine başalyan NEF City 82 projesi, müşterilerine 11Sight ile anında bağlanıp bilgi aktaracak.

Life City Turgutlu tanıtıldı!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ÖzManysa İnşaat tarafından yapımına devam edilen Life City Turgutlu projesi törenle tanıtıldı.

Aqua City Bursa teslim tarihi!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Aqua City Bursa projesi , İstanbul aksı üzerinde Anatolium Alışveriş Merkezi, Koçtaş'a 5 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor.

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe fiyatları ne kadar?

City Hill projesi Kahramanlı Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirildi. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

City Hill Sancaktepe satılık ev!

City Hill projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan proje konut ve ticari alanlar bulunuyor...

city gate projesi son durum Haberi

city gate projesi son durum

Antalya ve Şanlıurfa'da çok sayıda projeyi hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji kent genelinde yatırımlarına devam ediyor. Hürriyet'te yer alan habere göre; temeli insana ve doğaya saygı olan, modern mimari ve teknolojiden üst düzeyde faydalanılmasını sağlamayı birincil hedef olarak benimsediklerini söyleyen Sanax İnşaat Enerji Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Öcalan, konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya'da devam eden projeleri anlatan Öcalan  “Antalya’da başta konut ve ticari alan olmak üzere birçok proje tamamlayan, bunun yanı sıra Şanlıurfa’da 124 dükkan ve sosyal tesisleri barındıran sanayi sitesi inşaatını hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji A.Ş., yine Şanlıurfa’da birçok konut projesi tamamladı ve bu projelerle birçok ödül kazandı. Hâlihazırda Antalya’da, içerisinde 120 daire ve birçok ticari alan bulunan, özel lokasyonu, sosyal imkanları, peyzaj alanları, teras...