28 / 04 / 2024

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

Firma: Şani İnşaat

Proje: AP Forest Gate

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.



AP Forest Gate,  Ankara  Yenimahalle'de konumlanıyor. Yeni Batı Mahallesi sınırları içerisinde hızla gelişen bölgede hayata geçirilen projede toplam 72 adet daire ve 6 adet müstakil villa bulunuyor.

Konsept proje olarak hayata geçirilen AP Forest Gate,  Şani İnşaat  imzasıyla hayata geçirildi. AP Forest Gate, konumundaki avantajı ile ormanın yeşilini,  Ankara  manzarasını bir arada sunuyor. 

AP Forest Gate projesinin kule katlarında 193 metrekarelik A Tipi 46 adet 5,5+1 ve 230 metrekarelik 26 adet  B Tipi 5,5+1 den oluşan daireler yer alıyor. Şu anda ise 5,5+1 dairelerde son fırsatlar devam ediyor.

9 bin 150 metrekare, toplam alan üzerinde inşa edilen  AP Forest Gate  projesinde  kişi başına düşen yeşil alan büyüklüğü ise 20 metrekaredir. 

AP Forest Gate de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP FOREST GATE SOSYAL ALANLAR NELER?

AP Forest Gate projesinde sosyal alan olarak; Fitness center, Sauna, Fin hamamı, Çocuk oyun alanları gibi pek çok sosyal donatı yer alıyor.

AP Forest Gate projesi,  Ankara merkeze 15 dk, havaalanına 25 dk mesafede alışveriş merkezlerine 5 ile 15 dakika mesafede konumlanıyor.

AP Forest Gate de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP FOREST GATE DAİRE FİYATLARI NE KADAR? AP FOREST GATE FİYAT LİSTESİ 22 EKİM 2023

AP Forest Gate projesinde 5,5+1 daireler 193 metrekare ile 230 metrekare arasında olup fiyatı 6 milyon 850 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim hemen tapu fırsatı sunuluyor.

 

Web: http://www.apforestgate.com/

Tel: 0 549 923 06 06 

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Dimora Sahil Villaları yüzde  50 peşin kalanı 8 aya varan vade fırsatıyla!

projeye sor



Geri Dön