03 / 05 / 2024

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Rıza Kamış tarafından kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Harbi Otel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugüm Maltpe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Yıldırım tarafından kuruldu.

KSF Yıldırım Turizm Otelcilik, Kervansaray Fomara City Otel'i 95 bin TL'ye kiraladı!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İGA Airtport City Otel geliyor!

İGA Airtport City Otel için düğmeye basıldı. Proje 255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Yalova Terma City hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grubu tarafından 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirilen, 2 bin 200 yatak kapasiteli, 5 yıldızlı termal otel Terma City açıldı...

Kumburgaz Diamond City Otel 22.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan Diamond City Otel icradan satışa çıkarıldı. Diamond City Otel için muhammen bedel ise 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Rıza Kamış tarafından kuruldu.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Rıza Kamış tarafından kuruldu. 


City Light Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- OTEL a-)Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. b-) Her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri; kurmak, işletmek, işletmeye kiraya vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- RESTORAN a-) Her türlü içkli ve içkisiz restoran,diskotek, kafe, lokanta, düğün,nişan, toplantı,mangalbaşı gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek; bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. b-) Her türlü tabldot yemek ürütimini ve satışını yapmak,...