04 / 05 / 2024

Cityscape 2015in en pahalı projesi hangisi

Cityscape 2015in en pahalı projesi hangisi

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu.

Paris Efe'den Cityscape Dubai 2019 değerlendirmesi!

Sektörün bilinen en canlı ve dış konut pazarının can damarı haline gelen Cityscape Dubai 2019’da neler oldu? Efe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Paris Efe yorumladı…

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Dubai Cityscape'te en çok 3. Havalimanı'nı sordular!

Emlak Konut GYO, Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017’ye 50 projesi ile çıkartma yaptı. Fuarda Türkiye’nin tanıtım ofisi gibi çalışan Emlak Konut GYO, Arap yatırımcıların en çok Türkiye’deki çılgın projelerle ilgili sorularına muhatap oluyor.

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

CitysCape Global Fuarı'nda ülke tanıtımına öncelik verildi!

Dubai'de her yıl yapılan dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarlarından CitysCape Global Fuarı kapılarını açtı. Sıcak satış yapılan fuar olarak dikkat çeken CitysCape'te firmalar bu yıl sıcak satıştan öte ülke tanıtımına öncelik verdiler.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, bu yıl 15.si düzenlenecek olan dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da projelerini yatırımcılarına tanıtıyor.

Cityscape Global'de Türkiye'ye yoğun ilgi!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global 2016 bu yıl 15’inci kez düzenleniyor. Fuara Türkiye’den toplam 26 firma katılırken, firmaların hemen hepsi Körfez yatırımcısının Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.

Türkiye'nin konut projeleri Cityscape Global Fuarı'nda tanıtılıyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Uluslararası platformda başarılar sağlayan ülkemiz müteahhit firmaları, dünyanın en prestijli ve en geniş kapsamlı gayrimenkul fuarı olan Cityscape'te de yer alarak, kapılarını tüm Körfez ülkeleri gayrimenkul yatırımcılarına açmaktadır.''dedi.

Cityscape 2015in en pahalı projesi hangisi Haberi

Cityscape 2015in en pahalı projesi hangisi

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından biri olan Dubai Cityscape Global 2015'te İnistanbul ile Nef Ataköy 22 projelerini sergileyen Nef, stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından biri oldu. Eylül ayı sonunda Türkiye lansmanını yapmayı planladığı İnistanbul Lokal projesinin yabancı yatırımcılara ön tanıtımını da Dubai'de gerçekleştiren şirket, fuarın en özel projesi olarak dikkat çeken Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı. Dubai Cityscape Global 2015'te Ataköy'ün yeni yüzü haline gelen Nef Ataköy 22 projesini sergileyen Nef, aynı zamanda iş GYO ile beraber gerçekleştirmeyi planladıkları ikinci proje olan İnistanbul Lokal projesini de ilk kez Dubai Cityscape'te tanıttı. Yatırımcılardan büyük ilgi gören projenin Türkiye lansmanı eylül ayının sonunda yapılacak. İnistanbul Gala'da 3 hafta gibi kısa bir...