16 / 05 / 2024

Cityscape 2016 fuarı

Cityscape 2016 fuarı

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Dubai'deki Cityscape Fuarı'nı ele aldı. İşte o yazı:

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Türkiye, Orta Doğulu yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugünkü köşe yazısında Cityscape Cidde fuarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Düzce Melen Su Park'a ödül!

Düzce Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Melen Su Park Projesi Uluslar arası ATRAKS 2016 Fuarı kapsamında ödüle layık görüldü.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

Kıbrıslı müteahhitler CNR Emlak Fuarı'nda!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen müteahhit firmaları ile birlikte CNR Emlak 2016 Fuarı'na katıldı.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Gümüş Panorama Esenyurt'ta metrekaresi 3 bin 550 TL'den!

Gümüş Panorama projesi, CNR Emlak 2016 Fuarı'na tanıtıldı. Satışların başladığı Gümüş Panorama projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 550 TL'den başlıyor.

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Penta projesi 17 Kasım'da satışta!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta’yı 17 Kasım’da CNR Emlak 2016 Fuarı’nda vitrine çıkarıyor. Az katlı bloklardan oluşan ve butik bir yaşam sunan proje, CNR Fuarı’na özel fiyatlarla satışa çıkacak.

Cityscape 2016 fuarı Haberi

Cityscape 2016 fuarı

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Dubai'deki  Cityscape Fuarı'nı ele aldı. İşte o yazı:


Malum, 15 Temmuz'daki Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişiminin ardından kamu da özel sektör de seferberlik ilan etmiş durumda…


Herkes gücünün yettiği ölçüde yurtdışında Türkiye'nin algısını yükseltmeye çalışıyor. Kimi mektup yolluyor, kimi ortaklarına yaşananları anlatıyor, kimi de kapı kapı dolaşıyor.


İki gündür Dubai'deyim. Cityscape Fuarı'na katılan Türk müteahhitlerin de birer 'fahri konsolos' gibi çalıştığına şahit oldum. Niye böyle diyorum, anlatayım.


Mesela, Kuzu Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu, 20'ye yakın Arap gazeteciye röportaj verdi. Arap yatırımcılarla buluştu. Yabancıların gözünden nasıl göründüğümüzü sordum? Özen Bey, "15 Temmuz'da yaşadığımız normal değildi. Kafamıza bir meteor düşmediği kaldı. Onlar da FETÖ'yü ve Güneydoğu'da yaşananları merak ediyorlar" dedi.


"Siz ne anlattınız?" deyince de şu...