04 / 05 / 2024

Cityscape Cidde Fuarı 2016ya katılacak firmalar

Cityscape Cidde Fuarı 2016ya katılacak firmalar

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Cityscape Riyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

Suudi Arabistan Krallığı, başkentte yapılacak yerel ve uluslararası yatırımcıları, geliştiricileri, finansörleri ve hükümet üst düzey yetkililerini bir araya getirecek Cityscape Rıyadh Fuarı 27 Eylül'de başlıyor.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Türkiye, Orta Doğulu yatırımcıların ilgi odağı oldu!

Milliyet gazetesi köşe yazarı Songül Hatısaru bugünkü köşe yazısında Cityscape Cidde fuarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Nlogo İstanbul’a Cityscape Cidde'de yoğun ilgi!

Türkiye'nin en çok gayrimenkul proje üreticilerinden biri olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'nda büyük ilgiyle karşılandı.

Sinpaş GYO, Cityscape Fuarı'na Queen Central Park ile katılıyor!

Hayata değer katan projeleri ile sektöre öncülük eden Sinpaş GYO, 2- 4 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek Cidde Cityscape 2016’ya, Şişli Bomonti’de yükselen Queen Central Park Projesi ile katılıyor.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Yabancıya konut satışı 15 milyar doları bulacak!

6-8 Eylül’de yapılan Dubai Cityscape Gayrimenkul Fuarı’na katılan Türk firmaları memnun döndü. Fuarı değerlendiren Fuzul Yapı Başkan Yardımcısı Akbal “Güven tazelendi, yabancıya satış 15 milyar doları bulur” dedi.

Cityscape Cidde Fuarı 2016ya katılacak firmalar Haberi

Cityscape Cidde Fuarı 2016ya katılacak firmalar

Bugüne kadar yaptığı inşaatlarla gayrimenkul sektöründe marka olan Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor. Uluslararası gayrimenkul firmalarının bir araya geldiği Cityscape Cidde Fuarı'nda yer alacak olan Özyurtlar İnşaat, devam eden beş projesiyle körfez ülkelerinin karşısına çıkıyor. 


Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Esenyurt bölgelerinde yükselen projeleri Nlogo, Ncadde Ottoman, Ncadde Agora, 1 Coastal City ve Nlive Bahçeşehir'in tanıtılacağı fuarda Özyurtlar İnşaat, yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor.


Suudi Arabistan’da konut satış lisansı alan ilk ve tek Türk firması olan Özyurtlar İnşaat, bu lisans sayesinde tüm projelerini Türkiye ile aynı anda Suudi Arabistan’da da satışa sunuyor. Suudi Arabistan’da pazar payını artırmak için Cityscape Cidde Fuarı'na katılan Özyurtlar İnşaat, üç gün sürecek fuar süresince beş projesini tanıtmaya hazırlanıyor. 

Yabancı yatırımcının...