03 / 05 / 2024

Cityscape ciro

Cityscape ciro

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı rekor satışa imza attı. Türk firmalarının ilk günde 500 milyon liralık satış yaptığı fuarda toplam 1 milyar liralık ciroya ulaşılması hedefleniyor.

İnşaat sektöründe ciro yüzde 5,9 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri verilerine göre, mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 5.9 azaldı...

İnşaat ciro endeksi ikinci çeyrekte yüzde 5.9 azaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde birinci çeyreğe göre yüzde 5.9 azalırken, inşaat üretim endeksi yüzde 0.3 arttı...

İnşaatta ciro 5,9 oranında azaldı!

TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğünden alınan İnşaat ciro ve üretim endeksleri Nisan-Haziran dönemini kapsayan ikinci çeyreği verilerine göre, inşaat ciro endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 5,9 oranında azaldı.

Sanayide ciro yüzde 1.6 arttı!

Sanayi ciro endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,4 artış kaydetti. Temmuzda geçen yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksinde yüzde 3,8, imalat sanayi sektörü endeksinde de 12,7 artış yaşandı.

Anadolu Gayrimenkul, Cityscape Global Ödülleri’nde finalde!

Anadolu Gayrimenkul, ilk projesi AND ile alanında dünyanın önemli ödüllerinden “ Cityscape Global 2014 Ödülleri”ne en iyi ticari proje dalında, gelecekteki projeler kategorisinde finale kaldı.

Emlak Konut GYO, 8 ayda 2 milyar 555 milyon 92 bin TL ciro elde etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1 Ocak 2014 ile 31 Ağustos 2014 tarihleri arasında 2 milyar 555 milyon 92 bin 435,86 TL ciro elde etti...

AVM Ciro Endeksi yüzde 16.5 arttı!

AVM Ciro Endeksi temmuzda, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.5'lik artışla 162 puana çıktı.AYD'nin çalışmasına göre AVM Ciro Endeksi temmuzda bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 16.5'lik artış kaydetti.

DAP Yapı İstMarina ile Cityscape'e katılıyor!

Dünya çapında 200'den fazla gayrimenkul şirketinin Türkiye'den ise 32 Türk firmasının katıldığı, bölgenin ve dünyanın çekim merkezi konumunda olan Dubai Cityscape Fuarı 21- 23 Eylül tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşiyor...

DAP Yapı “İstMarina” ile Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

DAP Yapı, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak gösterilen Dubai Cityscape Global 2014 Fuar’ında Kartal sahilinde gerçekleştirmekte olduğu yeni karma yaşam projesi İstMarina’yı Körfez Bölgesi yatırımcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor...

Özdilek Holding yeni açacağı AVM'den 500 milyon TL ciro bekliyor!

Özdilek Holding, Levent'te Kanyon AVM yanında açacağı AVM'den yıllık 500 milyon TL ciro bekliyor. AVM'de doluluk oranları şimdiden yüzde 99'u buldu. Özdilek 2015 yılında Özdilek GYO olarak borsaya açılacak.

AVM ciro endeksi yüzde 4,5 arttı!

AVM ciro endeksi yüzde 4,5 arttı. AVM Ciro Endeksi, haziran ayında bakıldığında 2014 Haziran ayında en geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,5 artışla 163 puana ulaştı.

Corendon Turizm 650 milyon dolar ciro elde etti!

Hollanda'da iki Türk girişimci tarafından kurulan Corendon Turizm, geçen yıl elde ettiği 650 milyon dolar ciro ve hizmet verdiği turist sayısıyla Hollanda ve Belçika'nın en büyük ilk 3 tur operatöründen biri oldu.

Haziran 2014 AVM ciro endeksi yüzde 4,5 arttı!

Haziran 2014 AVM ciro endeksi yüzde 4,5 arttı. Her ay düzenli olarak yayınlanan verilere göre ciro endeksi 2013 Haziran ayına göre yüzde 4,5’luk bir artışla163 puana yükseldi.

Cityscape ciro Haberi

Cityscape ciro

Cityscape'in Türkiye'deki ilk fuarı, rekor satışa imza attı. Türk firmaları ilk gün toplam 500 milyon liralık satış gerçekleştirdi. Bugün sona erecek fuarda toplam 1 milyar liralık ciro hedefleniyor. Fuarın ilk günü Al-Maslak Grubu'na Metropol İstanbul Anakule'den yaklaşık 3 bin metrekarelik alana sahip iki kat satan Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi, ikinci gün 45 milyon lira değerindeki 37 ofis için pazarlık aşamasında. Şirket, ayrıca fuarda bir Türk yatırımcısıyla 200 milyon liralık ofis bloku için de görüşmelerini sürdürüyor. Fuarda 300 yatırımcıyla görüşen Sur Yapı ise 30 milyon liralık rezervasyon yaptı. Ofton İnşaat da yabancıya 5 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi. Her yıl tekrarlansın Sektör temsilcileri Cityscape Turkey'in sıcak satış anlamında çok faydalı geçtiğini belirterek, "Her yıl tekrarlanmalı" vurgusunu yaptı. DKY İnşaat, fuarın ilk...